Mazhar Alanson’dan Mick Jagger’a ağır sözler!

Mazhar Alanson’dan Mick Jagger’a ağır sözler!

The Rolling Stones’un kurucusu Mick Jagger’ın grubunu The Beatles ile kıyaslamasının ardından sosyal medyada tartışmalar günden güne büyüdü. Türkiye’den de MFÖ solisti Mazhar Alanson bu tartışmaya dahil olarak Jagger’a “Kopyacı!” dedi

Paul McCartney, eski grubu The Beatles’ın The Rolling Stones’dan daha iyi olduğunu söyledi. Mick Jagger ise kendi grubunu savunarak “Bir grup hâlâ stadyumlarda çalmaya devam ediyor, diğer grup artık yok” dedi.

Açıklamalar sonrası tartışmalara neden oldu. Son olarak Jagger’ın bu açıklamasına bir yorum da Mazhar Alanson’dan geldi. Alanson, Jagger’ın bir paylaşımının altına yorum yazdı.

 

mazhar.jpg

 


ELEŞTİRİDEN ÇEKİNMEDİ


Alanson şu ifadeleri kullandı: “Mick Jagger, Amerikan blues müziğini hızlandırıp Amerika’ya satan, 74 yaşında sahnede garip danslar yapan biri. Sen kimsin kendini Beatles’la mukayese ediyorsun? Beatles dünyayı değiştirdi. Paul McCartney müzik dâhisi, sen bir köçeksin. Beatles kopyacısı. Elbette onlar sizden kat kat iyi sanatçılardı. Bir ‘Imagine’, bir ‘Yesterday’ yazabildin mi?”

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.