Mbaye Diagne Galatasaray’da!

Mbaye Diagne Galatasaray’da!

Spor Toto Süper Lig’de devre arası transfer dönemine 2.5 ay kala lider Galatasaray, Kasımpaşa’nın yıldız forvetini kadrosuna kattı. İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları;

Ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden Galatasaray, forvet bölgesinde büyük sıkıntılar yaşıyor. Eren Derdiyok’un üst üste sakatlanması ve alternatifinin olmaması yönetimi harekete geçirdi.

Teknik direktör Fatih Terim’in de onay verdiği Mbaye Diagne devre arasında Galatasaray ile masaya oturacak ve imzalar atılacak.

Galatasaray aradığı forvet oyuncusunu Kasımpaşa’da buldu. Fransız golcü Gomis'in takımdan ayrılmasından sonra gol yollarında sıkıntı çeken Galatasaray, Kasımpaşa'da lige fırtına gibi başlayan Mbaye Diagne ile anlaştı. Sarı Kırmızılı yönetim, Kasımpaşa Kulübüyle de pazarlıklara başladı.

Sarı – Kırmızılı takımın ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, daha önce ocak ayında golcü transferi yapacaklarını açıklamıştı. Daha sonra Niasse ve Origi gibi isimler gündeme gelmişti. Ancak şimdi rota değişti.

Fatih Terim, Kasımpaşa’nın 26 yaşındaki Senegalli forveti Diagne’nin alınmasını istedi. İddiaya göre; bunun üzerine harekete geçen yönetim, 1.93 boyundaki futbolcuyla görüştü ve her konuda anlaşma sağladı.

TRANSFER ÜCRETİ 5 MİLYON EURO

Alacağı yıllık ücret ve maç başı primlerine kadar bütün sıkıntılar giderildi. Daha sonra ise Kasımpaşa Kulübü’yle bonservis pazarlıkları başladı. Bu sezon 9 maçta 10 gol-2 asist üreten Diagne için maksimum 5 milyon euro önerilecek.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.