Mehmet Ali Erbil’den kötü haber!

Mehmet Ali Erbil’den kötü haber!

Son Dakika… Dün gece hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil’den kötü haber geldi. İşte flaş haberin ayrıntıları;

Şarkıcı Sinan Özen, yoğum bakıma kaldırılan Mehmet Ali Erbil’i ziyaret etti ve çıkışta yaptığı açıklamada durumunun kötü olduğunu ifade etti.

Sinan Özen, yakın arkadaşı Mehmet Ali Erbil'in hastaneye kaldırılması hakkında "Ciğerlerinde kanama var, 5 gün sonra ameliyat olacak" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Sinan Özen, hastanede tedavisi süren Mehmet Ali Erbil'i ziyaret etti. Özen, ünlü sanatçının durumu ile ilgili de bilgi verdi.

AKIN DOSTLARI HASTANEYE KOŞTU

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, İstanbul Maslak'taki bir özel hastanede tedavi altına alındı. Erbil'in hastaneye kaldırılmasının ardından ünlü simalar ve sevenleri hastaneye akın etti. Hastanede yapılan açıklamanın ardından sevenlerini rahatlatan Erbil'in yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi.

"CİĞERLERİNDE KANAMA VAR"

Mehmet Ali Erbil'in müşahade altında tutulduğunu belirten Sinan Özen, "5 gün sonra bir ameliyat olacak. Ciğerlerdeki kanamadan dolayı ufak zedelenmeler var. Yoğun bir şekilde takip ediyorlar. Kendisi şu an yoğun bakımda, gayet iyi durumda” diye konuştu.

Özen, yakın arkadaşı Mehmet Ali Erbil'in vertigo hastalığı olduğunu belirterek, "Erbil'in bir vertigo hastalığı da var, ondan dolayı başı dönüp düşmüş, ani olan bir şey. Çok sert bir şekilde düştü ki kaburgaları kırılma söz konusu oldu" dedi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Konu ile ilgili hastaneden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "18 Ekim 2018 Perşembe günü akşam saatlerinde düşme nedeni ile hastanemiz acil servisine kaldırılan ünlü sanatçı Mehmet Ali Erbil ameliyat edildi. Sanatçının durumu ile bilgi olarak: Hastamız Mehmet Ali Erbil evinde düşmesi sonrası, yapılan tetkiklerde kaburgalarında çoklu kırıklar ve sonucunda gelişen göğüs boşluğunda kanama ve hava birikmesi tanıları ile acil operasyona alınmıştır. Operasyon başarıyla sonuçlanmış ve hastamız yoğun bakımda takibe alınmıştır. Genel durumu şu an iyidir" ifadeleri kullanıldı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.