Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye hediye ettiği 3 milyon TL'lik yüzük çakma çıktı

Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye hediye ettiği 3 milyon TL'lik yüzük çakma çıktı

Hadise ve Mehmet Dinçerler arasındaki ayrılık, magazin gündemindeki yerini korurken, bugün ortaya çıkan iddia ise şaşkınlık yarattı. Dinçerler'in hediyesi olan 3 milyon TL'lik pırlanta yüzük çakma çıktı.

Hadise ile Mehmet Dinçerler'in evliliği bitti, skandalları sürüyor.

Dinçerler'in evlilik teklifinde hediye ettiği 3 milyon liralık yüzüğün replika olduğu iddia edildi.

Laboratuarda hazırlanan yüzüğün maliyeti ise 180 bin TL... Dinçerler ailesinin, Hadise'yi asla gelin olarak istemediği ve bu durumun evliliğin sonlanmasında etkili olduğu söylendi.

 

YÜZÜĞÜN GERÇEK DEĞERİ 180 BİN TL


Hadise, geçtiğimiz günlerde Mehmet Dinçerler'le olan 4 aylık evliliği bitirdi ve boşanma davası açtı. Birçok iddianın havada uçuştuğu ayrılık kararının ardından yeni bir skandal gündeme bomba gibi düştü. Mehmet Dinçerler'in Ocak ayında evlilik teklifinde bulunurken Hadise'ye hediye ettiği 3 milyon liralık pırlanta yüzüğün replika olduğu iddia edildi.

Dinçerler'in, sertifikası olmayan bu yüzüğü mozanit madeninden laboratuar ortamında ürettirdiğine dikkat çekildi. Türkiye'nin ünlü pırlantacılarının bile gerçeğinden ayırt etmekte zorlandığı bu yüzükler, son dönemde hayli popüler hale geldi.

İddiaya göre Dinçerler'in hediyesi olan pırlanta yüzük, çakmaydı. Fiyatı da 3 milyon değil 10 bin liraydı. Dinçerler'in eski aşkı oyuncu bir güzele de benzer bir replika yüzük hediye ettiği iddialar arasında.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.