Meksika'da belediye başkanı timsahla evlendi

Meksika'da belediye başkanı timsahla evlendi

Meksika’nın San Pedro Huamelula Belediye Başkanı Victor Hugo Sosa Garcia, timsahla evlendi. Garcia, "Aşk yoksa evlilik olamaz. Biz birbirimizi seviyoruz ve prenses kızla evlenmeyi kabul ediyorum" dedi.

Meksika’nın Oaxaca eyaletinde yer alan San Pedro Huamelula’nın Belediye Başkanı Victor Hugo Sosa Garcia bölge halkına şans ve refah getirmesi için Alicia Adriana isimli timsahla evlendi. 

Festival havasında geçen düğüne şehir halkı büyük ilgi gösterdi. Düğün öncesinde Alicia Adriana isimli timsaha gelinlik giydirildi, güvenlik için ağzı bağlandı.

Timsah ile Belediye Başkanı Garcia arasındaki nikah şehrin ileri gelen dini lideri tarafından kıyıldı.

 

“BİZ BİRBİRİMİZİ SEVİYORUZ”

 

Belediye Başkanı Garcia, nikah sırasında timsahla evlenmeyi kabul edip etmediği sorulması üzerine, “Sorumluluğu kabul ediyorum çünkü biz birbirimizi seviyoruz, önemli olan bu. Aşk yoksa evlilik olamaz. Biz birbirimizi seviyoruz ve prenses kızla evlenmeyi kabul ediyorum” cevabını verdi.

San Pedro Huamelula şehrinde 1789 yılından beri süregelen gelenek zamanında birbirine düşman olan iki topluluğun barışmasını simgeliyor. Her yıl düzenlenen bu temsili evliliğin şehir halkına bolluk, barış ve uyum getireceği inanılıyor.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.