Melih Gökçek'i sıkıntı bastı

Melih Gökçek'i sıkıntı bastı

Ankara'da Yerel Seçimler şimdiden çekişmeli başladı. AKP'nin oy kaybı Melih GÖKÇEK'i sıkıntıya soktu. Sağ seçmenler arasında ANTİ-MELİH cephesi oluşturdu.

Ankara'da Melih GÖKÇEK'ten memnun olmayan Küçük Sağ partilerin seçmenleri arasında Anti-Melih cephesi oluşmaya başladığı iddia ediliyor. Ankara'da AKP'nin en güçlü olduğu dönemde yüzde 38,5 oy alan Melih GÖKÇEK'in oy oranı her geçen gün düşmeye devam ediyor. 


İŞTE GEÇEN DÖNEMDE ALINAN RESMİ SEÇİM SONUÇLARI VE OY ORANLARI


 


Metropol İlçelerde'de AKP bir çok belediye'yi kaybediyor.

 

KEÇİÖREN'DE TURGUT ALTINOK FAKTÖRÜ

 

BBP Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere katılan Turgut ALTINOK şimdiden AKP Adayı Mustafa AK'ı yarıştan kopardı. Keçiören'de seçimin MHP ve BBP arasında geçeceği artık belli oldu.

 

GÖLBAŞI VE ETİMESGUT

 

MHP'nin çok güçlü olduğu ve hizmetleri ile göz doyurduğu Etimesgut ve Gölbaşı'nda açık ara iile önde olduğu, İlçe seçmenlerinin Belediye Hizmetlerinden memnun olduğu her iki İlçede'de MHP seçimi garantilemiş durumda.

 

ÇANKAYA CHP'NİN KALESİ

 

Çankaya'da hiç bir siyasi partinin CHP'yi yıkamayacağı artık sır değil. CHP Çankaya'da Banko seçimin galibi.

 

YENİMAHALLE'DE CHP HALA FAVORİ

 

Yenimahalle'de CHP hala seçimin favori partisi. En yakın takipcisi AKP ile arasında kapanmayacak kadar bir oy farkı  var.

 

MAMAK'TA CHP ATAKTA

 

Mamak'ta gecekondu Dönüşüm çalışmalarında başarısız olan AKP'li Belediye Başkanı Mamak'ta seçimi CHP'ye kaptırabilir. CHP ile AKP arasında geçecek olan seçimlerde genel eğilim CHP'nin kazanacağı yönünde. Mamak'ta AKP'nin oy deposu olarak bilinen bölgelerinde AKP'li seçmen mağduriyet yaşadığı yönündeki iddialar AKP'yi zayıflatıp, CHP'yi öne çıkarmaya başladı.

 

ALTINDAĞ'DA HALA FAVORİ AKP

 

AKP'nin en rahat olduğu ilçe ise Altındağ. Altındağın Başarılı Belediye Başkanı Veysel Tiryaki Melih Gökçek'ten Tam iki kat fazla oy almıştı. Türkiyede ALTINDAĞ'da O oy oranına yaklaşan başka bir belediye başkanı yok.

 

MELİH GÖKÇEK'İ İLÇE BELEDİYELERİ KAYBETTİRECEK

 

İlçelerde farklı Partilerden seçime giren güçlü adaylar ile Büyükşehir'de Melih GÖKÇEK kazanmasın diye Rakibi olan Partinin Belediye Başkan Adayına oy kullanmaları yönünde çalışmaların olduğu artık Başkentte açık açık konuşulmaya başlandığı iddia ediliyor. ankara Seçmeni çok bilinçli oy kullanması ile bilinen bir kent. Zira Seçmenlerinin geneli Memur ve Bürokrat ile Üniversite Öğrencilerinden oluşuyor. Bir seçmen İl Genel Meclisinde x partisine, Belediye Başkanlığınya Y Partisine, Büyükşehir Belediye Başkanlığında da M Partisine ayrı ayrı oy veridiği geçmiş seçimlerde yaşanmış bir durumdu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.