Menajerimi Ara dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı! Tuba Büyüküstün büyüledi

Menajerimi Ara dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı! Tuba Büyüküstün büyüledi

Star’ın yeni dizisi Menajerimi Ara’nın merakla beklenen sürprizlerle dolu ilk bölüm fragmanı ve afiş fotoğrafı yayınlandı. Konuk oyuncu olan Tuba Büyüküstün güzelliğiyle büyüledi. Büyüküstün Twitter'da TT oldu.

Menajerimi Ara’nın merak edilen bölüm fragmanı bayramın ilk günü izleyici ile buluştu. Star ekranlarında yayınlanacak dizinin ilk bölümünde kendi kimliğiyle konuk olacağı duyurulan Tuba Büyüküstün’ün de yer aldığı fragmanda Aleyna Tilki’nin ‘Bu Benim Masalım’ şarkısı da yer alıyor.

MENAJERİMİ ARA OYUNCULARI KİMLER?
Menajerimi Ara'nın oyuncu kadrosunda; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi isimler yer alıyor. Zengin oyuncu kadrosuyla ön plana çıkan dizide, sinema sektöründe çalışmak isteyen Dicle’nin (Ahsen Eroğlu) kendini menajerlerin hırs ve rekabet dolu dünyasının içinde bulmasıyla başlayan hikayesi anlatılıyor.

 

 

 

TUBA BÜYÜKÜSTÜN OLAY OLDU

Diziye konuk olan Tuba Büyüküstün fragman yayınlandıktan sonra Twitter'da ekranlarda uzun süredir görünmeyen Büyüküstün'ü özledik mesajları yayınlandı. Büyüküstün Twitter'da Trend Topik oldu. 

 

tuba1.jpg

 

 

MENAJERİMİ ARA KONUSU
Oyuncuların ve menajerlerin hayatlarının görünmeyen kısımlarındaki entrikalara, savaşlara, umutlara ve hayal kırıklıklarına tanık olacağımız dizide, seyirciyi bir çok sürpriz bekliyor.

 

mena.jpg

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.