Meral Akşener'in işsiz diye kürsüye çıkardığı Serhan Koray Çiftçi'nin eğlence fotoğrafları şoke etti

İYİ Parti grup toplantısında Meral Akşener'in kürsüye çıkarak işsiz ve ümitsiz olduğunu anlatan Serhan Koray Çiftçi'nin eğlence mekanlarında çekilen fotoğrafları sosyal medyaya düştü.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Akşener, özellikle genç işsizliğin Türkiye'nin en önemli sorunlarının başında geldiğini vurgulayarak, genç işsizlik oranının yüzde 24,6'lara ulaştığına dikkati çekti.

AKŞENER: İSTİHDAM ORANI YÜZDE 27'E DÜŞTÜ

Dört gençten birinin işsiz olduğunu kaydeden Akşener, istihdam oranının ise yüzde 27'ye düştüğünü, her on gençten üçünün ne okuduğunu ne de çalıştığını belirtti.

Akşener, 28 yaşındaki üniversite mezunu işsiz Serhan Koray Çiftçi'yi kürsüye davet ederek, konuşturdu.

"ÜLKEME DAİR HAYAL KURMAKTAN VAZGEÇTİM'
Yurt dışında eğitim gördüğünü, ülkesine faydalı olmak için Türkiye'ye döndüğünü ancak uzun süre işsiz kaldığını dile getiren Çiftçi, "İşsiz olmak yarını görememek, hayal kuramamak demektir. Umutlarını kaybeder insan. İş bulmak zorlaştı. Tüm umutlarını bize bağlayan anne babalarımızın da tüm hayalleri yok olup gidiyor. Ülkemde ülkeme dair hayal kurmaktan vazgeçtim. Üzgünüm. Her şey bu kadar olumsuz. Bu kürsüden konuşan ülkemin geleceğidir." ifadelerini kullandı.

EĞLENCE FOTOĞRAFLARI İNTERNETE DÜŞTÜ
Meral AKşener'in kürsüye alıp 'işsiz ve ümitsiz' hayat hikayesini anlattırdığı gencin yurt dışında lüks eğlence mekanlarında fotoğrafları çıktı. Twitter'da büyük ses getiren fotoğraflar, kullanıcılar tarafından paylaşılmaya başlandı.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

 

İzlenme: 2059
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar