Messi’den Cengiz Ünder’e skandal hareket

Messi’den Cengiz Ünder’e skandal hareket

Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında Roma evinde ağırladığı dünya devi Barcelona’yı 3-0 mağlup etti ve turnuvanın dışına itti. Maç sonunda ise skandal bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar;

Barcelona’nın ve Arjantin Milli Takımı’nın yıldız futbolcusu Lionel Messi, Milli futbolcumuz Cengiz Ünder’e şok bir harekette bulundu. Messi’nin o görüntüleri kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

İtalyan temsilcisi Roma, 4-1'lik mağlubiyetin rövanşında Barcelona'yı 3-0 mağlup etti ve Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale yükseldi.

Dev maçta Cengiz Ünder 70. Dakikada oyuna girdi ve tam 11 dakika sonra, üçüncü golün asistini yaparak takımının yarı finale yükselmesinde büyük rol oynadı ve Barcelona efsanesi yıkıldı.

Öte yandan, AS Roma'yı 34 yılın ardından tekrar Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale taşıyan karşılaşmanın ardından dikkat çekici bir detay göze çarptı.

Elenmelerinin üzüntüsünü yaşayan Lionel Messi, karma alanda (mixed zone) Cengiz Ünder ile karşı karşıya geldi. Cengiz Ünder'in, selamlaşmak için bir süre yüzüne baktığı Messi, kimseyle göz göze gelmemek için başını yere eğdi ve stattan ayrıldı. Cengiz Ünder ise bu tavır karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

İşte o görüntü;

messi.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.