Meteoroloji uyardı:  Sıcaklık artacak!

Meteoroloji uyardı: Sıcaklık artacak!

Hava durumu raporu Meteoroloji tarafından açıklandı. Yurtta sıcaklık artacak. İstanbul'da gölgede 36 derece olacak. Şırnak 45 dereceyi görecek. İşte yurtta hava durumu....

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bugün sıcaklık artacak. Mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin edilen sıcaklık nedeniyle uzmanlar güneş çarpmasına karşı uyardı.

Yurdun bugün kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin edilirken yaz yağmurlarının Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Artvin çevreleri, Rize'nin, Trabzon'un, Giresun'un ve Ordu'nun iç kesimleri ile Bingöl'ün ve Erzincan'ın doğu kesimleri, Hakkari'nin kuzeyi, Van'ın doğusunda etkili olacağı tahmin ediliyor. Yurtta diğer kısımların az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yurda dün giriş yapan Afrika sıcaklarının ardından bugün gölgede sıcaklık 40 dereceyi aşacak.

İSTANBUL'DA GÖLGEDE SICAKLIK 36 DERECE

İstanbul hava durumu bugün az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji verilerine göre bugün sıcaklığın 33 derece olması beklenirken hissedilen sıcaklık 37-38 derecelere kadar çıkacak.

Öğle saatlerinde İstanbul'da sıcaklık gölgede 36 derece olacak.

İzmir'de ise bugün sıcaklığı 42 derece olarak hissedilmesi beklenirken Ankara'da gölgede 36 derece olacağı tahmin ediliyor. Bugün Afrika sıcaklarının en etkili şekilde hissedileceği il ise Şırnak olacak. Şırnak'ta sıcaklık öğlen 45 derece olacağı belirtildi.

Tatil beldeleri Aydın ve Antalya'da sıcaklığın 43 derece olarak hissedilmesi beklenirken Adana ve Sakarya'da ise 37 derece hissedileceği tahmin ediliyor.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.