Metin Akpınar, kendisine babalık davası açmayan kızı Sevgi Nebioğlu'nu nüfusuna aldı

Metin Akpınar, kendisine babalık davası açmayan kızı Sevgi Nebioğlu'nu nüfusuna aldı

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ikiz kızları olduğu haberi ses getirmişti. Metin Akpınar'ın babalık davası açan kızı Duygu Nebioğlu dün canlı yayında yaptığı açıklamalarla dikkat çekmişti. Akpınar'ın dava açmayan kızını nüfusuna aldığı ortaya çıktı.

Usta sanatçı Metin Akpınar'ın yaşadığı evlilik dışı ilişkiden Duygu Nebioğlu isimli bir kızı olduğu ortaya çıktı. Nebioğlu’nun Akpınar’ın kızı olduğunu mahkeme tarafından da karara bağlandı. Davanın ortaya çıkmasından sonra olayla ilgili her gün yeni bir gelişme yaşandı.

Babalık davası açan Duygu Nebioğlu'nun bir ikizi olduğu ortaya çıkmış ikizi Sevgi Nebioğlu olduğu öğrenilmişti. Hatta magazin basının öğrenilen ikiz kardeş Sevgi Nebioğlu'nun 2 çocuğunun olduğunu, bu sayede Göksel Akpınar ile evliliğinden çocuğu olmayan usta sanatçının dede olduğu ortaya çıkarılmıştı.

Duygu Nebioğlu'nun açtığı davanın sonucunu sosyal medya hesabından duyurmasıyla Türkiye'nin gündemine oturan süreçle ilgili yeni bilgileri Odatv duyurdu.

Metin Akpınar, kendisine babalık davası açmayan kızı Sevgi Nebioğlu'nu nüfusuna aldı. Akpınar torunlarının annesi olan Sevgi Nebioğlu'na miras hakkı vermiş oldu.

 

OĞLU İDDİALARINA YANIT

 

Sabah'ta yer alan habere göre Metin Akpınar'ın Almanya'da evlilik dışı bir de oğlu olduğu iddiasına usta sanatçıdan yanıt gecikmedi. Akpınar'ın yakın çevresine, oğul iddialarından son derece rahatsız olduğunu böyle bir şeyin mümkün olmadığını ifade ettiği öğrenildi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.