Mezunlar partisinde Rus pilotlara zehirli pasta suikastı! Şüpheli Ukraynalı çıktı

Mezunlar partisinde Rus pilotlara zehirli pasta suikastı! Şüpheli Ukraynalı çıktı

Ukrayna doğumlu Yegor Semyonov isimli bir kişi, Rus ordusuna ait Armavir Askeri Havacılık Pilot Yüksekokulu'nun düzenlediği mezunlar partisine zehirli pasta ile geldi...

Rus ordusuna ait Armavir Askeri Havacılık Pilot Yüksekokulu'nun düzenlediği mezunlar partisinde büyük bir skandal patlak verdi.

Armavir Askeri Havacılık Pilot Yüksekokulu'nun 77 mezunu, geçtiğimiz hafta sonu mezuniyetlerinin 20. yılı için bir parti organize etti.

Yegor Semyonov isimli bir kişi, partiye gelemeyen mezunların kendisini gönderdiğini söyleyerek, partidekilere 20 kilogram ağırlığında bir pasta ve viski getirdi.

Mezunlar, Yegor Semyonov'dan şüphelendi ve Rusya Federal Güvenlik Servisi’ne (FSB) haber verdi.

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB) pastanın zehirli olduğunu tespit etti.

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB) bunun Ukrayna istihbaratı tarafından askeri okul mezunlarına karşı bir suikast girişimi olduğunu ifade etti.

Rusya'nın 2022 yılında ele geçirdiği Ukrayna'nın Melitopol kentinde doğduğu ortaya çıkan Yegor Semyonov'un Moskova’nın dışında bir bölgede hayatını sürdürdüğü öğrenildi.

Semyonov, Armavir Şehri Mahkemesi tarafından 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. 15 günlük cezanın ardından Semyonov’un terörle suçlanabileceği ifade edildi.

 
Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.