MHP’li vekilden şok sözler! Beşiktaş, Trabzonspor küme düşürülmeli

MHP’li vekilden şok sözler! Beşiktaş, Trabzonspor küme düşürülmeli

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Milletvekili Mecliste yaptığı konuşmada şok ifadeler kullandı ve küme düşürülmesi gereken takımları açıkladı. İşte haberin ayrıntıları;

Mecliste bütçe görüşmeleri sırasında konuşan Milletvekili Saffet Sancaklı, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’un küme düşmesi gerektiğini söyledi.  Sancaklı, “4 büyük takım 2. Lig'e düşmesi lazım, 'mali fair play'den dolayı" dedi.

Saffet Sancaklı 7 yıldır bekleyen Futbol Kulüpleri Yasası'nın çıkarılması gerektiğini ifade ederek, "Bakalım bu borçlar o zaman olacak mı?" diye konuştu.

TBMM Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmeleri sırasında söz alan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, "Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzon dahil 2. Lig'e düşmesi lazım, 'mali fair play'den dolayı" diye konuştu. Sancaklı 7 yıldır bekleyen Futbol Kulüpleri Yasası'nın çıkarılması gerektiğini söyleyerek, "Bakalım bu borçlar o zaman olacak mı?" diye konuştu.

'Demirören hiçbir maça gidemiyor'

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in tepki gördüğü için hiçbir maça gidemediğini ileri süren Sancaklı, TFF'nin bittiğini iddia etti.

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un şu anda net borcunun 7 milyar lira olduğuna dikkati çeken Sancaklı, sadece faizleri ödeseler bile kulüp başına 160-180'er milyon liranın düşeceğini belirterek, bu kulüplerin battığını öne sürdü.

Sancaklı, "Şu anda Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzon dahil 2. Lig'e düşmesi lazım, 'mali fair play'den dolayı. Avrupa'da 6. ligiz para olarak. En son ihalede, biliyorsunuz, yıllık 600 milyon dolar sadece yayın geliri var ama şu anda takımların 2. Lig'e düşmesi lazım bu mali verilerden dolayı." şeklinde konuştu.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.