Mikseri çalıştıramayan Şeyma Subaşı alay konusu oldu

Mikseri çalıştıramayan Şeyma Subaşı alay konusu oldu

Acun Ilıcalı'dan dünyaya gelen kızı Melisa Ilıcalı ile mutfağa giren sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, el mikserini çalıştıramayınca sosyal medyanın diline düştü.

Her yaptığıyla gündem olmayı başaran Şeyma Subaşı, 3.1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla adından söz ettirdi.

2017'de evlenip, 2018 yılında boşandığı eski eşi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'dan dünyaya gelen kızı Melisa ile birlikte mutfağa girdi. O anlarını kayıt altına alan Şeyma Subaşı kızıyla beraber matcha kurabiye yaparken mikseri çalıştıramadı.

 

''ACABA NASIL ÇALIŞIYOR''

 

Kurabiye yapmak için bir kaba katı malzemeleri koyan Subaşı, mikseri çalıştırmak istedi ancak kullanmasını bilmediği için zor anlar yaşadı. Subaşı'nın videodaki ''Şimdi bunu karıştırıyoruz. Acaba nasıl çalışıyor. Bunu bile bilmiyoruz nasıl çalıştığını.'' şeklindeki sözleri dikkat çekti. Kızı Melisa ise Şeyma Subaşı'nı "Anne su koymadık" diyerek uyardı. Şeyma Subaşı hem mikseri kullanamayınca hem de malzemeleri eksik koyunca sosyal medyanın diline düştü.

 

 

YORUM YAĞDI


Şeyma Subaşı'nın bu paylaşımına sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı.

 

Subaşı'nın paylaşımının altına gelen yorumlardan bazıları şu şekilde:

 

'Online eğitimle şef olmuşumdur', 'daha önce eline hiç mikser almamış', 'madem yapamayacak neden tarif veriyor', 'Melisa neyin eksik olduğunu o yaşta daha iyi biliyor', 'Sıvı bir şey koymayı unuttuğu çocuğun aklına geldi', 'İlk defa mutfağa girmişimdir', 'Melisa annesinden daha becerikli', 'El blenderı kullanmayı da bilmiyor', 'Allah'tan Melisa babaya çekmiş becerikli', 'Kurabiye yapmayı becerememesine şaşırmadık', 'Acun'un Şeyma ile boşanma nedeni belli oldu', 'Bence rol yapıyor', 'Gezmekten mikserin nasıl çalıştığını bilmiyorsun', 'Annenden hiç görmedin mi?', 'Kraliyet ailesinden herhalde', 'Önce kendin öğren sonra kızına öğretirsin', 'Çok gezeceğine biraz da mutfağa gir Şeyma'.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.