Milan’dan heyecanlandıran Galatasaray açıklaması

Milan’dan heyecanlandıran Galatasaray açıklaması

İtalyan ekibi Milan’ın yöneticisi yıldız futbolcularıyla Galatasaray’ın ilgilendiğini açıkladı. İşte ayrıntılar;

Süper Lig’de transfer sezonu bir önceki dönemlere göre daha sakin ve durgun geçiyor. Özellikle 4 büyük kulübün borçlarının fazla olması transferde ellerini kollarını bağlıyor. Bu mali zorluklar içerisinde transfer yapmaya çalışan Galatasaray’ın Milan’ın yıldız forvet oyuncusu ile ilgilendiği resmi olarak açıklandı.

Milan'ın yöneticisi Massimiliano Mirabelli, Galatasaray'ın oyuncuları Andre Silva ile ilgilendiğini transferi için son kararı Gattuso'nun vereceğini ifade etti.

Galatasaray Transfer çalışmaları kapsamında İtalya'nın Milan takımında forma giyen Andre Silva ile ilgilendiği bilgisi İtalya'dan geldi. İtalyan ekibi Milan'ın yöneticisi Massimiliano Mirabelli oyuncuları Andre Silva ile Galatasaray'ın ilgilendiğini İtalyan basınına açıkladı.

Milan'ın yöneticisi Massimiliano Mirabelli yaptığı açıklamada, ''Andre Silva için çok para harcadık. Gattuso onu kampta test edecek. Göndermek isterse onu satabiliriz. Ancak kulüpler onun için 38 milyon Euro ödediğimizi hatırlamalı” ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.