Milli Takım’ın aday kadrosu açıklandı! 7 yeni isim

Milli Takım’ın aday kadrosu açıklandı! 7 yeni isim

2020 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Moldova ve Arnavutluk ile karşılaşacak olan A Milli Takım’ın aday kadrosu açıklandı. Burak Yılmaz, Gökhan Gönül ve Burak Yılmaz uzun bir aradan sonra Milli Takım’a yeniden çağrıldı.

Milli Takım’ın, Arnavutluk ve Moldova maçı öncesi Şenol Güneş’in belirlediği aday kadro açıklandı. TFF tarafından duyurulan kadroda Gökhan Gönül, Burak Yılmaz ve Emre Belözoğlu’nun uzun bir aradan sonra yeniden kadroya davet edilmesi dikkat çekti.

İşte Milli Takım’ın aday kadrosunda yer alan isimler:

Kaleciler: Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Mert Günok (Medipol Başakşehir), Muhammed Şengezer (Bursaspor), Sinan Bolat (Royal Antwerp).

Defans: Gökhan Gönül (Beşiktaş), Mehmet Zeki Çelik (Lille), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Merih Demiral (Sassuolo), Ozan Kabak (Stuttgart), Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe), Emre Taşdemir (Galatasaray).

Orta saha: Efecan Karaca (Aytemiz Alanyaspor), Deniz Türüç (İstikbal Mobilya Kayserispor), Yusuf Yazıcı (Trabzonspor), Dorukhan Toköz, Oğuzhan Özyakup, Güven Yalçın (Beşiktaş), Emre Belözoğlu, İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Yunus Mallı (Wolfsburg), Emre Kılınç (Demir Grup Sivasspor), Hakan Çalhanoğlu (Milan).

Forvet: Burak Yılmaz (Beşiktaş), Cenk Tosun (Everton).

EMRE VE BURAK 1,5 YIL ARADAN SONRA…

Milli Takım’ın başına Şenol Güneş’in geçmesinin ardından, son olarak 6 Ekim 2017’de Eskişehir’de İzlanda’ya 3-0 kaybettiğimiz maçın kadrosunda yer alan Burak Yılmaz ve Emre Belözoğlu, 525 gün sonra takıma geri döndü.

7 FUTBOLCU İLK KEZ MİLLİ TAKIM’DA

Şenol Güneş’in belirlediği aday kadroda ilk kez Milli Takım’a davet edilen 7 isim yer aldı. Stuttgart forması giyen Ozan Kabak, Bursaspor’dan Muhammed Şengezer, Trabzonspor’dan Uğurcan Çakır, Aalanyaspor’dan Efecan Karaca, Beşiktaş’tan Dorukhan Toköz ve Güven Yalçın, Sivasspor’dan Emre Kılınç ilk kez Milli Takım aday kadrosunda yer alan isimler.

Milli Takım, 22 Mart Cuma günü saat 22:45’te Arnavutluk deplasmanına konuk olacak. 25 Mart Pazartesi günü ise, Eskişehir’de Moldova’yı ağırlayacak.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.