Milli Takımın yeni hocasını açıkladı!

Milli Takımın yeni hocasını açıkladı!

A Milli Takım dün akşam deplasmanda Rusya’ya konuk oldu ve kötü bir performans gösterdiği maçtan 2-0 mağlup ayrıldı. Teknik direktör Lucescu’nun maç sonu yaptığı açıklamalar ise büyük tepki çekti. İşte ayrıntılar;

Uluslar Ligi'nde Milli Takım deplasmanda karşılaştığı Rusya'ya 2-0 mağlup oldu ve milyonlarca taraftar hayal kırıklığına uğrattı.

Maç sonrası konuşan yorumcu Serdar Ali Çeliker, milli takımın yeni hocasını açıkladı.

CNN Türk'te canlı yayınlanan Pazar Akşamı Futbol programında Serdar Ali Çelikler, Uluslar Ligi'nde A Milli Takımımızın Rusya'ya 2-0 mağlup olduğu maç sonrası Aykut Kocaman iddiasında bulundu.

"AYKUT HOCA İSTİYOR"

Serdar Çelikler, "Biz Aykut Kocaman'ı görürüz Milli Takım'ın başında diye düşünüyorum. Kasım ayındaki Uluslar Ligi'nin son maçından sonra. Taraftarlar öyle söylüyorlar. Yerli hoca diyorlar. Yerli hoca kim? Fatih hocanın olacak hali yok. Mustafa Denizli takım çalıştırıyor, Şenol hoca şu an için yok. Eleme turnuvaları başladığında Milli Takım'ın başında yerli hoca olacağına eminim. Yılmaz Vural istiyor mu? İstiyor. Aykut hoca da istiyor. Ersun hoca olmayacak, o belli. O zaman 3 kişi arasında gözüküyor. Yılmaz Vural, Aykut Kocaman ve abisinin referansına göre sene sonu ayrılık gerçekleşirse Şenol hoca. Ben 3 teknik direktör dışında bir örnek görmüyorum" diye konuştu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.