Milyoner kız erkeğine servet ödeyecek: Tek şartı var!

Milyoner kız erkeğine servet ödeyecek: Tek şartı var!

İngiltere'nin en genç milyoneri 23 yaşındaki Jane Park, kendisini gerçekten sevecek erkek arkadaşına servet ödeyecek. İşte haberin ayrıntıları;

23 yaşındaki genç milyoner Jane Park, milyoner olduktan sonra yaşadığı ilişkilerde mutsuz olduğunu ifade etti.

Jane Park kendisini gerçekten sevecek adama yıllık 60 bin pound ödemeye yapacağını açıkladı.

İngiltere'nin en geç loto milyoneri 23 yaşındaki Jane Park, loto kazandıktan sonra yaşadığı tüm ilişkiler mutsuz bir şekilde bitince, kendisini gerçekten sevecek doğru adama yılda 60 bin pound vereceğini söyledi.

Daily Mirror Gazetesine açıklamalarda bulunan genç milyonerin bir yakını, milyonerin kendisi ile ilişki yaşayan adamların kendisini mi yoksa bankada ki parasını mı sevdiklerinden emin olamadığını bu yüzden ilişkilerinin hemen bittiğini ve yalnız yaşamak zorunda kaldığını bu yüzden kendisini sadık kalacak doğru adama yıllık 60 bin pound vereceğini ifade etti.

17 yaşındayken piyangodan bir milyon pound kazanan Jane, televizyon yıldızı Sam Callahan ile ilişki yaşamıştı. İlişki Callahan’ın kendisini aldatmasından sonra bitmişti.

KENDİSİNE TALİP OLANLARLA GÖRÜŞECEK

Sadakatın paradan çok daha önemli olduğunu söyleyen Jane, bir internet sayfası aracılığı ile kendisine talip olan kişiler ile görüşüp kiminle evleneceğine karar verecek.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.