Milyonluk boşanmada şok gelişmeler 'Kendini mehdi ilan etti'

Milyonluk boşanmada şok gelişmeler 'Kendini mehdi ilan etti'

Necati Şaşmaz, geçtiğimiz hafta 7 yıllık eşi Nagehan Şaşmaz'a açtığı 10 milyon TL'lik boşanma davasıyla gündeme geldi.

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı olarak hayatımıza giren ve çok sevilen oyuncu Necati Şaşmaz, geçtiğimiz hafta 7 yıllık eşi Nagehan Şaşmaz'a açtığı 10 milyon TL'lik boşanma davasıyla gündeme geldi.

Necati Şaşmaz'ın bu talebinin ardından Nagehan Şaşmaz'da boşanma davası açtı.

Evliliğinin, gördüğü kötü muamele ve ihanet ile kabusa döndüğünü iddia eden Nagehan Şaşmaz, Necati Şaşmaz'dan 20 milyon TL tazminat, kendisi ve 2 oğlu için de aylık 60 bin TL nafaka istedi. Eşinin, 'Sana Polat Alemdar gibi davranacağım' şeklindeki tehditlerine maruz kaldığını öne sürdü.

Nagehan Şaşmaz'ın boşanma davası dilekçesinde çarpıcı iddialar yer aldı.

Dava dilekçesinde evliliklerinin 'peri masalı' olarak başladığını ancak zaman içerisinde Necati Şaşmaz'ın Türk toplumunun hassasiyetleri, genel ahlaka aykırı davranışları, kötü alışkanlıkları, bağımlılıkları, ihaneti ve uyguladığı fiziksel, cinsel, duygusal şiddet ile kabusa döndüğünü öne sürdü. 

KENDİNİ MEHDİ İLAN ETMİŞ

Nagehan Şaşmaz, Necati Şaşmaz'ın kendisini birçok kez tanıklar önünde seçilmiş kişi 'mehdi' ilan ettiğini de iddia etti.  

Nagehan Şaşmaz, evlendiği tarihte Yıldız Teknik Üniversitesi'nde öğrenci olduğunu, diplomat olma hayali kurduğunu, daha sonra bu hayalinden vazgeçerek, akademik kariyer yapmak istediğini ancak Necati Şaşmaz'ın kendisine "Ben üniversite mezunu değilim. Senin üniversite bitirmen beni ezer, okula gitmeni istemiyorum" dediğini ileri sürdü. Nagehan Şaşmaz, eşinin kendisine , "Akademisyen maaşı ile mi yaşayacaksın. Senden bir b.k olmaz daha fazla zorlama" dediğini iddia etti. 

POLAT ALEMDAR GİBİ DAVRANACAĞIM 

Nagehan Şaşmaz, ikinci çocuğunun doğumunun ardından Necati Şaşmaz'ın ihanetlerini fark ettiğini belirtti. Necati Şaşmaz'ın dalgalı bir ruh hali bulunduğunu savunan Nagehan Şaşmaz, kendisini, "Sana Polat Alemdar gibi davranacağım" diyerek, tehdit ettiğini iddia etti. 

SİYASETCAFE.COM

 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.