Mısır’da Salah çılgınlığı! Hastaneler doldu taştı

Mısır’da Salah çılgınlığı! Hastaneler doldu taştı

Liverpool’un Mısırlı yıldız futbolcusu Salah gösterdiği performans ile futbolseverlerin takdirini kazanmayı başardı. Mısır’da ise ‘Salah’ çılgınlığı hastaneleri dolup taşırdı. İşte ayrıntılar;

Mısır’da Mohammed Salah çılgınlığı yaşanıyor. Oynadığı futbol ile Mısırlı vatandaşları adeta coşturan Salah çok önemli bir sosyal sorumluluk projesine de imza attı.

Mısır’da uyuşturucuya karşı gençlerin bilinçlendirilmesi ve korunması için reklam filminde yer alan Salah, ülkede rekor kırdı.

Salah’ın yer aldığı reklam filminin ardından binlerce gencin hastanelere telefon ettiği ve tedavi için başvuru yaptığı ifade edildi.

İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool’da oynadığı futbol ile alkışları hak eden Salah, ülkesindeki madde bağımlıları ve gençler için bir reklam filminde rol aldı.

Gençlere mesajlar içeren Salah’ın reklam filmi sosyal medyada kısa bir zaman içerisinde 5 milyon izleyiciye ulaştı. Youtube’den ise 72 saatte 8.4 milyon kişi tarafından bu reklam filmi izlendi. Devlet yetkililerinden yapılan açıklamaya göre ise hastanelere gelen telefonların oranı yüzde 400 arttı. Öte yandan birçok madde bağımlısı tedavi için hastanelere akın etti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.