Mısırlı Trezeguet Süper Lig ekibiyle anlaştı

Mısırlı Trezeguet Süper Lig ekibiyle anlaştı

Spor Toto Süper Lig’de oynadığı futbol ile büyük takımların dikkatini çeken 23 yaşında ki Mısırlı forvet oyuncusu Süper Lig ekibiyle resmen anlaştı. İşte haberin detayları;

Süper Lig’de bu sezon gösterdiği performans ile 4 büyük takımın dikkatini çeken Mısırlı forvet oyuncusu, dünya yıldızı Salah’ın Milli takımdan arkadaşı Trezeguet’in, bonservisi alındı.

Kasımpaşa Kulübü, sezon başında Belçika'nın Anderlecht takımından opsiyonlu kiraladığı Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan'ın (Trezeguet), bonservisini satın aldı.

Kulübün başkan vekili Hasan Hilmi Öksüz, yaptığı açıklamada, 23 yaşındaki Mısırlı futbolcunun 2 milyon avro olan opsiyon hakkını kullandıklarını ifade ederek, Trezeguet ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Hilmi Öksüz, ayrıca, Veysel Sarı ve David Pavelka ile 3 yıllığına anlaştıklarını, iki oyuncuyla da bugün sözleşme imzalanacağını aktardı.

TREZEGUET SÜPER LİG’DE PARLADI

Trezeguet bu sezon Süper Lig’de 31 maça çıktı, 13 gol attı 7 asist yaptı. Toplamda sadece 4 sarı kart gördü. Kupada ise genç futbolcu, 2 maça çıktı, 3 gol attı 1 asist yaptı.

Türkiye kariyerinin ilk sezonunda toplamda 33 maça çıkan Mısırlı futbolcu 16 gol attı ve 8 asist yaptı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.