Moise Kean’in babası, oğlunun Juventus’ta kalması için iki traktör istemiş

Moise Kean’in babası, oğlunun Juventus’ta kalması için iki traktör istemiş

İtalya’nın, 2020 Avrupa Şampiyonası elemelerinde, Finlandiya ve Lihtenştayn ile oynanan maçlarda attığı gollerle tüm dünyanın dikkatini çeken 19 yaşındaki Moise Kean hakkında babasından dikkat çeken açıklamalar geldi.

Juventus forması giyen 19 yaşındaki Moise Kean’ın babası Biorou Jean Kean, bir radyo programında yaptığı açıklamalarla gündem oldu. 

RAI Radio’ya konuşan Biorou Jean Kean, oğlunun Juventus transferi için iki traktör istediğini ancak kulübün halen bunu yerine getirmediğini söyledi.

Jean Kean, eşiyle ayrıldığı dönemde oğlunun İngiltere’de olduğunu, Juventus’un Moise’yi İtalya’da tutmak istediğini, bunun karşılığında ise kulüp yönetiminden iki traktör istediğini açıkladı. Bu talebinin kulüp tarafından kabul edildiğini ancak traktörlerin henüz kendisine verilmediğini söyleyen Jean Kean, oğlunu izlemek için bilet bile verilmediğini belirtti. Tüm bu olumsuzluklara rağmen oğlunun Juventus’ta kalmasını istediğini söyleyen Jean Kean, siyah beyazlı kulübün taraftarı olduğunu ifade etti.

İtalya Milli Takımı ile gol atan en genç ikinci oyuncu olan Moise Kean, Finlandiya ve Lihtenştayn maçlarında gösterdiği performansla büyük beğeni toplamıştı.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.