Mucize Doktor’daki o sahne dün gece herkesi ağlattı

Mucize Doktor’daki o sahne dün gece herkesi ağlattı

FOX TV'de yayınlanan Mucize Doktor dizisinin dün gece yayınlanan bölümündeki bir sahne izleyen herkesi göz yaşlarına boğdu.

FOX Tv'nin ilgi ile izlenen dizisi Mucize Doktor son bölümüyle izleyenlere göz yaşı döktürdü.

The Good Doctor dizisinin uyarlaması olarak FOX Tv ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisi dün akşam yayınlanan 5. bölümüyle yine izleyiciyi ekrana kitledi. Mucize Doktor'un Alisi'nin yıllar önce ölen kardeşine benzerliğiyle dikkat çeken bir çocuğa kitap okurken duygularına hakim olamaması herkesi gözyaşlarına boğdu.

 

dok.JPG
 

Savant otizm sendromlu Doktor Ali Vefa'nın hikayesinin anlatıldığı Mucize Doktor dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde Ali, yıllar önce ölen kardeşine benzeyen bir çocuğun hayatını kurtardı.

 

dok-1.JPG


Herkesin kanser sandığı çocuğun başka bir hastalığı olduğunu anlayan Ali, Ferman'dan tepki çekmesine rağmen, Nazlı ve Adil'in yardımıyla teşhisi koydu.


Çocukken abisine çok istediği Şeker Portakalı kitabını alan Ali, abisinin son sayfasını okuyamadığı kitabı hastası olan bir çocuğa okudu.

 

dok-2.JPG
 

Seneler önce kitabı abisine hediye alan Ali, kitabı Şeker Portakal'ını okurken duygusal anlar yaşadı.

Ali, odadan çıkacakken çocuğun ağlayarak "Hoşçakal abi" demesi izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

 

dok-3.JPG
 

Diziyi izleyenler yaşadığı duyguları, Twitter hesabından paylaştı. Kullanıcılardan biri "Dokunmayın çok fenayım" derken biri de dizinin şiddet ve argo olmadan izleyicileri ekrana kilitleyebilmesine dikkat çekti.

 

Binlerce kişiyi aynı anda ağlatan dizi bir diğer yandan ise rekor üzerine rekor kırıyor.

 

dok-4.JPG

Yapımını MF Yapım, yapımcılığını Asena Bülbüloğlu’nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp’in uyarladığı, Mucize Doktor, 4. bölümüyle ''en yüksek dizi izlenme payı''nı almıştı.


Şimdiye kadar kırılması zor olan bir rekoru da yine Mucize Doktor kırmış ve reytinglerde Diriliş Ertuğrul dizisini sollamıştı.


Mucize Doktor'un genel konusu: Ali, taşra bir şehirde büyümüş yoksul bir ailenin oğludur. Sahip olduğu otizm ve savant sendromundan dolayı çevresi tarafından sürekli dışlanmış, ötekileştirilmiştir.

İletişim kurmakta zorluk çeken Ali’nin hayatında iki dostu vardır. Biri abisi, ikincisi de tavşanı. İkisini de sırayla kaybeden Ali, tek bir temennide bulunur: İnsanlar ölmesin.


Abisinin ölümünden sonra babası tarafından evlatlıktan reddedilen Ali, yetimhanede büyür. Savant sendromu nedeniyle tıp konusundaki yetenekleri muazzam olan Ali’yi keşfeden Doktor Adil, Ali’ye göz kulak olur.


Tıp fakültesini kazanan ve birincilikle bitiren Ali, Doktor Adil’in başhekim olduğu İstanbul Özel Anka Hastanesi’nde asistan cerrah olarak işe başlar.


siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.