Müge Anlı'nın nikahının detayları belli oldu

Müge Anlı'nın nikahının detayları belli oldu

ATV ekranlarında yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programını sunan Müge Anlı ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olan Şinasi Yüzbaşıoğlu çiftinin nikahının detayları belli oldu.

En çok izlenen programlardan biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, hayranlarına müjdeli haberi vererek İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olan Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünya evine gireceğini duyurmuştu.

Anlı, "Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermeye karar verdim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, çok abartmaya gerek yok. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu" açıklamasını yapmıştı.

 

NİKAH 25 HAZİRAN'DA


Anlı'nın geçen hafta sonu kına gecesi organize ettiği iddia edildi. Anlı'nın kına gecesine Zahide Yetiş, Zuhal Topal ve Şebnem Bursalı gibi sınırlı sayıda dostunun katıldığı öne sürüldü.

Müge Anlı, 25 Haziran Cumartesi günü nikâh masasına oturacak. Çift, aile arasında gerçekleşecek sade bir tören ile evlenecek.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.