Muhabirlere saldıran Reynmen karakolluk oldu

Muhabirlere saldıran Reynmen karakolluk oldu

Bir mekandan çıkarken kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına sinirlenen Reynmen, muhabirleri darp ederek tokat attı.

Sosyal medya fenomenliğinden şarkıcılığa geçen Reynmen, dün gece kız arkadaşı ve kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına saldırdı. Olay sonrası karakolluk olan Reynmen, polis arabasında gülerek poz verdi.

Çıkardığı Derdim Olsun ve Ela isimli şarkılarla geniş kitlelere ulaşan Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, dün gece kendisini görüntülemek isteyen muhabirlere saldırdı. Gözaltına alınan Reynmen, polis arabasında gülerek kameralara poz verdi.

reymen-siyasetcafe7.jpg

Bir mekandan çıkarken Show Tv muhabirinin 'Nasılsınız, magazin basınına pek konuşmuyorsunuz. Biraz konuşabilir miyiz?" sorularına aniden sinirlenen Reynmen, "İndirin o telefonları" diyerek tepki gösterdi. Reynmen ardından kendisini çeken UçanKuş TV muhabirinin elinden zorla telefonunu alarak görüntüleri silmeye çalıştı.

Gerilim sonrası sinirlerine hakim olamayan Reynmen, muhabir Akif Yaman'ı darp ederek tokat attı. Darp sonrasında muhabirler olay yerinden ayrılarak karakolu gidip şikayetçi oldu.

Emniyet mensuplarının bulduğu Reynmen ise Sarıyer Polis Karakolu'na götürüldü. Polis aracında görüntülenen Reynmen, kameralara bakarak gülmesi ise herkesi şaşkına uğrattı.

reymen-siyasetcafe-002.jpg

REYNMEN KİMDİR?

Yusuf Aktaş 6 Aralık 1996 yılında doğdu. Sivaslı olan Yusuf Aktaş, İlköğretimi Ahmet Kabaklı Okulunda okurken Fatih Sultan Mehmet İlköğretime nakil olmuş ve ilköğretimi orada tamamlamıştır.

Daha sonra Bahçeşehir İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine yazılmıştır. Ancak oradan da mezun olmadan Başakşehir Lisesi'ne geçiş yapmış son olarak oradan da ayrılarak Açıköğretim'de Liseyi tamamlamıştır.

Kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına saldıran Reynmen karakolluk oldu

Radyo ve Televizyon Programcılığı okumaktadır. Scorp isimli video paylaşım ve canlı yayın uygulamasında çekmiş olduğu videolar ile bir anda sosyal medyanın en çok takip edilen isimleri arasında yer almayı başarmıştı.

 

 

 

SİYASETCAFE.COM

 

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.