Murat Başoğlu'ndan intihar açıklaması

Murat Başoğlu'ndan intihar açıklaması

İntihar ettiği ileri sürülen sunucu Murat Başoğlu’ndan flaş bir açıklama geldi. İşte Murat Başoğlu’ndan intihar açıklaması ve ayrıntılar;

Yeğeni Burcu Başoğlu ile Bodrum'daki bir teknede uygunsuz görüntüleri ortaya çıkan Murat Başoğlu’nun intihara kalkıştığı ve hayati tehlikesinin  bulunmadığı, ruh sağlığının ise iyi olmadığı öne sürülmüştü.

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli programda, yeğeni ile ilişki yaşadığı ortaya çıkan sunucu Murat Başoğlu'nun intihar girişiminde bulunduğu iddia edilmişti.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

Hastaneden canlı bağlantı yapılan programda, hayati tehlikesi bulunmayan Murat Başoğlu'nun ruh sağlığının iyi olmadığı söylendi.

MURAT BAŞOĞLU’NDAN AÇIKLAMA

Bu haberler üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başoğlu "Ne yazık, ne yazık! Yaklaşık bir yıldır yalan üzerine yalan yazanlar şimdi de intihar ettirdi. Benim 14 yaşında bir oğlum olduğunu unutuyorsunuz" dedi.

"İNTİHAR ETMEYİ DÜŞÜNDÜM" DEMİŞTİ

Yeğeniyle ilişkisi ortaya çıktıktan sonra Başoğlu, "Karımı aldattım pişmanım ama o kadın yeğenim değil. Çıkan haberlerin ardından intihar etmeyi düşündüm." ifadelerini kullanmıştı.

BOŞANDILAR

Murat Başoğlu, yaşananların ardından 14 yıllık eşi Hande Bermek'ten tek celsede boşanmıştı.

siyasetcafe.com

murat-004.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.