Murat Boz’un annesi uçakta kalp spazmı geçirdi!

Murat Boz’un annesi uçakta kalp spazmı geçirdi!

Ünlü şarkıcı Murat Boz'un annesi Nedret Boz, Amsterdam'dan dönerken uçakta kalp spazmı geçirdi. İşte ünlü şarkıcının annesinin son durumu;

O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapmanın yanı sıra konserlerine devam eden şarkıcı Murat Boz, önceki gün Amsterdam'da konser verdi. Konsere annesi Nedret Boz ve abisi Ali Boz ile giden şarkıcı, İstanbul'a dönerken annesinin uçaktan fenalaşmasıyla panik dolu anlar yaşadı.

 

UÇAKTA FENALAŞTI


Amsterdam'dan Türkiye'ye dönerken uçakta kalp spazmı geçiren anne Nedret Boz, uçağın piste inmesiyle hastaneye kaldırıldı. Annesini apar topar hastaneye kaldıran Boz kardeşlerden Ali Boz, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak şunları anlattı:

 

"Amsterdam dönüşü uçakta rahatsızlandı. Havada olduğumuz için yapacak bir şey yok baya bir tedirgin olduk ama şu an çok iyi tetkiklerde yapıldı. bir de gribal enfeksiyon oldu. Bayanların daha çok yaşadığı sistis var biliyorsunuz onlar da birleşince sıkıntı oldu. 3,5 saatlik yolun yorgunluğu ile birleşince böyle bir sıkıntı yaşadık. Şuan çok şükür hiçbir şeyi yok.ben annemin bizimle gelmesini çok istemiştim onun içinde bir tedirginlik oldu. ne zaman güzel bir fotoğraf paylaşsam anneme bir sıkıntı oluyor. Nazara inanmaya başladım. O gece tetkikler yapıldı sonra o gece taburcu oldu."

 


siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.