Muslera’ya dev kulüpten flaş teklif

Muslera’ya dev kulüpten flaş teklif

Galatasaray’ın başarılı file bekçisi Muslera’ya dev kulüpten bomba bir teklif yapıldı. İşte o teklif ve flaş gelişmenin ayrıntıları;

Sarı – Kırmızılı takımın 7 sezondur formasını terleten ve kalesini başarıyla koruyan Muslera’nın sezon sonunda takımdan ayrılmayı düşündüğü ileri sürüldü. Özellikle İtalya’ya geri dönmek istediğini geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada dile getiren Muslera’ya Arjantin’in en köklü ekiplerinden Boca Juniors’un talip olduğu öğrenildi.

Galatasaray formasıyla Türkiye’de 7. sezonunu geçiren Fernando Muslera ile Arjantin ekibi Boca Juniors'un yakından ilgilendiği kaydedildi.

Uruguaylı kalecinin Arjantin’in köklü kulüplerinden Boca Juniors’un hedefinde olduğu öne sürüldü. Arjantin ve Peru basınında yer alan haberlerinde Boca Juniors’un Perulu kaleci Pedro Gallese ve Fernando Muslera’yı düşündüğü ifade edildi.

Peru Milli Takımı’nın da kalesini koruyan Gallese ile de görüşüldüğü, aynı zamanda Galatasaray’lı Muslera’nın da planlar dahilinde olduğu aktarıldı.

Bazı Arjantinli gazetecilere göre ise Boca’nın Muslera’yı ciddi biçimde takip ettiği, transfer konusunda ön planda tuttuklarına da yer verildi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.