Mustafa Cengiz’den Trabzonspor maçı ve İstiklal Marşı tepkilerine cevap!

Mustafa Cengiz’den Trabzonspor maçı ve İstiklal Marşı tepkilerine cevap!

Galatasaray’ın ara transfer döneminde kadrosuna kattı futbolcular için TT Arena Stadı’nda imza töreni düzenlendi.

Ara transfer döneminde Galatasaray’a transfer olan, Diagne, Kostas Mitrodlou, Marcao, Luyindama, Semih Kaya ve Emre Taşdemir için imza töreni düzenlendi. Yapılan basın toplantısında konuşan Başkan Mustafa Cengiz, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu için, "Bizim maçımızı isterse Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu yönetsin, biz yine de bir sonuca ulaşabileceğimizi düşünüyoruz. Alemi sersem, milleti aptal zannetmeyelim" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı kırmızılı takımın 3-1 kazandığı Trabzonspor maçı için, "Trabzon maçında hakem konuşuluyor. Müthiş futbol oynadık, son yılların en müthiş futbolu. Trabzon ezilmedi, genç çocuklar emek verdi. Maç bittikten sonra her iki takım futbolcuları birbirine sarıldı. Büyük güzellikti" dedi.

mustafa-cengiz.jpg

İşte Mustafa Cengiz’in diğer açıklamaları:

TARAFTARA ÇAĞRI

"Taraftarımız 14 Şubat'ta GS Store'a hücum etsin. Biz yönetim olarak görevimizi yerine getirdik. Lütfen Storelara, localara koşun.

Cebinde parası olmayan dua etsin, Galatasaray'dan desteğinizi esirgemeyin. Galatasaray YouTube kanalına girin abone olun, bizi dünya birinciliğine taşıyın. Bizim hedeflerimiz evrenseldir"

TRABZONSPOR MAÇI HAKKINDA

"Bizim maçımızdakileri yayınlayın, Trabzon maçındakileri de yayınlayın. Trabzon futbol şehridir, büyük bir markadır, neden onlara haksızlık isteyelim. Ben, maçı izlerken Galatasaray'a haksızlık yapıldığını gördüm ancak sonra Trabzonspor'a da yapıldığını gördüm

Bizim maçımızı isterse Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu yönetsin, biz yine de bir sonuca ulaşabileceğimizi düşünüyoruz. Alemi sersem, milleti aptal zannetmeyelim

Trabzon aleyhine hiç hata olmasın isterdim. İçim rahat etmiyor"

İSTİKLAL MARŞI MESELESİ

"Önce devlet, sonra millet. Yahu senfoni orkestrasına adam mı arıyoruz, Galatasaray'a futbolcu mu alıyoruz? Türkiye Kupası'nda 11 yerli ile oynadığımızda bunu kimse konuşmadı.

Galatasaray ile Trabzonspor, TFF'ye en fazla genç oyuncu bildiren kulüpler. Galatasaray altyapıda devrim yapıyor, açın izleyin! Ozan Kabak'ı kim yetiştirdi? Arkadan gelenler de var, yerli oyuncuların toplam aldığı sürelere bakın Galatasaray yine önde"

GÖNDERİLEN OYUNCULAR

"En çok Serdar Aziz transferinde zorlandık. Bariyer sözcüğü kullandık. Her şeyde hayır var. Yusuf kardeşim çok yoruldu, Yusuf'u hasta etti. Sağolsun değerli rakibimiz 5 milyon 950 bin € bize destek sağladı. Tolga Ciğerci ile birlikte 50 milyon TL'den kurtardılar"

DIAGNE TRANSFERİ

"İstenen istediği algıyı yaratsın, Galatasaray asla bir hile yaparak bir şeyler kazanmaz. Bizim aklımıza gelmeyen şeyler! Şampiyonluk primi var, Kasımpaşa bize yatacak. Bunları düşünen insanlar kendisine ihanet etsin"

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.