Mustafa Denizli’den flaş Beşiktaş açıklaması

Mustafa Denizli’den flaş Beşiktaş açıklaması

Beşiktaş’ın eski teknik direktörü ve kazandığı şampiyonluk sonrasında adını KaraKartal’ın tarihine yazdıran Mustafa Denizli flaş bir açıklamada bulundu.

Şampiyonlar Ligi’nde Alman ekibi Bayern Münih ile eşleşen Beşiktaş’ı zorlu bir sınav bekliyor. Tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli ise Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki tur şansını değerlendirdi.

Mustafa Denizli, Trt Spor’da yayınlanan ‘Futbolun Zirvesi’ programında Beşiktaş’ın gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Demba Ba geri mi dönüyor?

“Beşiktaş'a 8 takımdan 1'i gelecekti ve iyilerden bir tanesi olan Bayern Münih geldi. Sonuçta iyilerden biriyle önce veya sonra karşılaşacaktın. Bayern Münih'i elersen bu kupayı alabileceğini düşünebilirsin. Münih'i geçen bir Beşiktaş'a kimse kupayı alamaz diyemez. Ayrıca Bayern çok tecrübeli kaliteli ama sahada Beşiktaş'ın çok üzerinde bir takım değil. Bayern'in sahasında çok fazla Türk taraftar olacaktır, Beşiktaş kulübü uyarıyor ama mani olmak mümkün değil. Birçok Beşiktaş taraftarı olacaktır.

Maçlara yaklaşık 2 ay süre var ve Şenol Güneş'in fazla konuşmaması normal ama 'bizim takımımız güçlü rakiple korakor maçlar yapacak' demesi iyi olabilirdi. Demeç verebilirdi ama bugün olmasa bile bu maçla ilgili konuşma yapmak zorunda.

Cenk Tosun, 15. haftaya kadar çok formdaydı ama 1-2 haftadır gol arayışlarında bir sorun var. Negredo ise aç bir futbolcu şu an, ayrıca kariyeri gösteriyor ki Beşiktaş'ta oynayabilecek kapasitede bir futbolcu.”

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.