"Mustafa Sandal'ın hakkında öyle bir şey öğrendim ki..."

"Mustafa Sandal'ın hakkında öyle bir şey öğrendim ki..."

Mustafa Sandal 6 aylık ilişkisi Melis Sütşurup'la geçen haftalarda ayrıldı. Eski sevgili Sütşurup yaptığı açıklama ile sosyal medyada "Mustafa Sandal hakkında bu kadar iddialı neye rastlamış olabilir ki?" tartışmalarına neden oldu.

Sandal, verdiği röportajda 'Melis ile keyifli vakit geçirdik' dedi. Eski sevgilisinin sözlerine kızan Melis Sütşurup ise Kanal D'deki '2. Sayfa'ya çok özel açıklamalarda bulundu. Sütşurup'un açıklamalarının ardından Mustafa Sandal da sessizliğini bozdu.

 

"Mustafa ile ilişkimizin bitme nedeni onun telefonunda gördüğüm bir mesaj değil. Mustafa hakkında tesadüfen öyle bir şey öğrendim ki ilişkiyi hemen bitirdim.

Zaten öncesinde de midemi bulandıran çok şey vardı. Ama bunlar aldatma ihanet gibi konular değil. Daha çirkin şeyler, detayına girmem bana yakışmaz. Ama Mustafa’nın bugünkü röportajında 'Melis ile vakit geçirdik' cümlesini çok saygısızca buldum. Yazık! Bu vakti ne için harcadığını gerçekten merak ediyorum.


Melis Sütşurup'un açıklamalarının ardından Mustafa Sandal sessizliğini bozdu. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı: 

Her ilişki sonrası illa kavga etmek mi doğru olan? Elbette hayır! En azından benim tarzım değil. "İyi vakit geçirdik ama anlaşamadık olmadı" demek midir kötü olan? Evet, kıymetli günlerdi, kaliteli zaman geçirdik ama maalesef olmadı ve ayrıldık. Bu kadar net. Benden bir kadın ve iyi bir anne için kötü cümleler söylememi beklemesin kimse...

 

Ve evet iki tane aslan gibi evladım var ve onlara 'Size üvey kardeş getirmeyeceğim' diye söz verdiğim doğru. Hayat neler getirir bilemem ama sözümü tutmaya çalışacağım... Ayrılık sonrası sorulan bir soruya, karşı tarafı incitmeden yanıt vermek isteyerek hata mı yaptım? Hayır, bence hata yapmadım... Peki, kırmak istemeden iyi niyetle söylediğim cümlelerin karşılığı 'çirkin imalarda bulunmak' mı olmalı? Bunun cevabını da güzel ve iyi kalpli insanların yorumuna bırakıyorum.


İyi niyetle başlayan ilişkilerin, şayet bitecekse (ki bunu kimse istemez) yine iyi niyetle ve güzel cümlelerle bitmesi dileklerimle... Biz 25 yıldır birbirimizi çok iyi tanıyoruz ya o bana yeter dostlar…


SİYASETCAFE.COM

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum