Müyesser Yıldız tahliye edildi!

Müyesser Yıldız tahliye edildi!

"Siyasal ve askeri casusluk soruşturması" kapsamında gözaltına alınan ve 155 gündür tutuklu olan Odatv Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız tahliye edildi.

"Siyasal ve askeri casusluk soruşturması" kapsamında gözaltına alınan ve tutuklanan OdaTV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan TELE1 Ankara Temsilcisi İsmail Zeki Dükel ile bilgi sağladığı iddia edilen astsubay Erdal Baran ilk defa hakim karşısına çıktı.

Mahkeme Yıldız'ın tahliyesine, Baran'ın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

 

NE OLMUŞTU?


Odatv Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız, Tele1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel ve İstanbul’da görevli E.B. isimli bir muvazzaf asker “siyasal veya askeri casusluk” suçlamasıyla gözaltına alınmıştı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, suçlama konusu olayın Libya’daki askeri birliklerin faaliyetleriyle ilgili telefon görüşmeleri olduğu iddia edilmişti.

Müyesser Yıldız’ın muvazzaf asker E.B. ile yaptığı 29 telefon görüşmesinde edindiği bilgileri haber yapmaması nedeniyle suçlandığı ortaya çıkmıştı.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.