Nalburda skandal tecavüz! Saniye saniye kaydedildi

Nalburda skandal tecavüz! Saniye saniye kaydedildi

Rusya’da bir adam girdiği nalburda çalışan kadına tecavüz girişiminde bulundu. Genç kadının gözü dönmüş adamla boğuştuğu anlar kameralara anbean yansıdı. İşte skandal olayın ayrıntıları;

Rusya'da nalbur dükkanına müşteri gibi giren bir adam gözü dönmüş bir halde ofiste yalnız çalışan genç kadına bıçakla saldırdı.

Saldırgan, bir çocuk annesi genç kadının boğazına bıçak dayayıp tecavüz etmeye kalkıştı. Genç kadının, saldırgana direndiği anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

bicakli-saldirgan-nalburda-tecavuze-yeltendi-10756948-8936-m-5ad230bd5583a-001.jpg

SALDIRGANI ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Genç kadının, bıçaklı saldırganla boğuştuğu anlarda kapının önünden geçen 29 yaşındaki Mikhail Svityuk isimli genç mühendis, duyduğu sesler üzerine hiç düşünmeden nalbur dükkanına girdi. Ve saldırganı etkisiz hale getirerek, çaresiz kadını kurtardı.

bicakli-saldirgan-nalburda-tecavuze-yeltendi-10756948_953_m.jpg

TEBRİK MESAJLARI YAĞDI

Genç mühendisin yardımıyla etkisiz hale gelen saldırgan polise ihbar edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, bıçaklı saldırganı gözaltına aldı. Korku dolu anlar yaşayan kadını tecavüzden kurtaran genç mühendis cesaretinden dolayı alkışlandı. Aynı zamanda sosyal medyadan da tebrik mesajları aldı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.