Narkoz verdiği hamile hastasına sedyede tecavüz etti!

Narkoz verdiği hamile hastasına sedyede tecavüz etti!

Brezilya'da bir anestezi uzmanı, narkoz verdiği hamile kadına sedyede tecavüz etti. Polisin başlattığı soruşturmayla birlikte anestezi uzmanı tutuklandı. 

Brezilya'da Rio de Janeiro kentinde anestezi uzmanı, sezaryen doğum yapan hamile kadına narkoz verdikten sonra tecavüz etti. Gizli kamerayla kaydedilen olaya ait görüntüler ülkeyi karıştırdı. 

Polis, adının 'Giovanni Quintella Bezerra' olduğunu açıkladığı anestezi uzmanının daha fazla kadını taciz etmiş olacağından endişelenerek geniş bir soruşturma başlattı.

 

HASTANE PERSONELİ ŞÜPHELENDİ GİZLİ KAMERA YERLEŞTİRDİ


The Sun Gazetesi'nde yer alan habere göre, 32 yaşındaki Giovanni Quintella Bezerra anestezi konusundaki tıp eğitimini sadece 2 ay önce tamamladı ve Rio de Janeiro'da yer alan Hospital da Mulher hastanesinde işe başladı.
Hastane personeli Bezerra'nın katıldığı doğumlarda annelerin bebeklerini tutamayacak kadar kötü olması üzerine ilaç kullanımı ile endişelere kapıldı ve anestezi uzmanının son katıldığı doğuma gizli bir kamera yerleştirildi.
Ortaya çıkan görüntüler ilaç kullanımından çok daha vahim bir tabloyu gün yüzüne çıkardı.

 

BAYGIN HALDEKİ ANNEYE CİNSEL SALDIRI


Gizli kameranın çektiği görüntüleri izleyen hastane personeli anestezi uzmanının cerrahi perdenin arkasından baygın haldeki anneyi 10 dakika boyunca taciz ettiğini görünce dehşete kapıldı. Polis devreye girdi ve Bezerra 'tecavüz' suçlaması ile tutuklandı.

Tacize uğrayan anne verilen ilaçların etkisi ile yarı baygın halde olduğunu ve yaşadıklarının halüsinasyon olduğunu düşündüğünü söyledi.

Kadının kocası ise doğum sonrası çocuğunu bile görmeden odadan çıkarıldığını ve gerçekte neler olduğunu doktor tutuklandıktan sonra televizyondan öğrendiğini söyledi.

 

2 ANNE DAHA TACİZ KURBANI OLABİLİR


Gizli kamerayı yerleştiren hastane personeli, Bezerra'nın o gün iki benzer operasyon daha gerçekleştirdiğini belirtti. Diğer iki annenin de taciz kurbanı olmasından şüphelenen polis soruşturmasını derinleştirdi.

Hastane yönetimi taciz kurbanı kadının ailesine tam destek verdiklerini açıklarken anestezi uzmanının taciz anı görüntüleri sosyal medyaya düştü. Twitter'da kısa süre içerisinde yayılan video ülke genelinde infiale neden oldu.

Rio de Janeiro Adalet Divanı konuya ilişkin davanın salı günü görüleceğini açıkladı. Anestezi uzmanının 8 ila 15 yıl arasında değişen bir hapis cezası alması bekleniyor.

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.