Necati Şaşmaz boşandı! İşte ödeyeceği nafaka

Necati Şaşmaz boşandı! İşte ödeyeceği nafaka

Oyuncu Necati Şaşmaz ile Nagehan Şaşmaz’ın karşılıklı açtıkları boşanma davasında mahkeme tarafları eşit kusurlu bularak boşanmalarına karar verdi.

Mahkeme tarafların istediği maddi ve manevi tazminat taleplerini reddederken çocukların velayeti Nagehan Şaşmaz’da kaldı. Mahkeme 2 çocuğa ayda toplam 16 bin TL tazminat ödemesine hükmetti.

Nagehan Şaşmaz henüz 20 yaşında iken Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz ile 12.12.2012’de evlendi. Çiftin 4 yıl içinde iki çocuğu dünyaya geldi.

DAVA 2 YIL ÖNCE AÇILDI

Oyuncu Necati Şaşmaz 2019 şubatında Nagehan Şaşmaz'a 10 milyon TL tazminat ile 2 çocuğunun velayetini isteyerek boşanma davası açtı. Ünlü oyuncudan psikolojik, fiziksel ve cinsel şiddet gördüğünü ileri süren Nagehan Şaşmaz da 20 milyon TL tazminat ile kendisi ve 2 oğlu için toplam 60 bin TL aylık nafaka talebinde bulunarak karşı boşanma davası açtı.

VELAYET ANNE DE KALDI

İstanbul Anadolu Aile Mahkemesi'nde bugün görülen duruşmada Nagehan Şaşmaz’ı avukat Deniz Ketenci, Necati şaşmaz’ı da avukat Altın Mimir temsil etti. Mahkeme iki tarafın açtığı boşanma davasını da kabul ederek tarafların boşanmalarına karar verdi. Mahkeme çocukların velayetini anneye verirken, baba ile kişisel ilişki günleri tayin etti.

YURT DIŞI YASAĞI

Ebeveynlerin izni olmadan çocukların yurtdışına çıkarılmasına karar veren mahkeme her hafta çarşamba günleri saat 18.00’de çocuklar hangi ebeveynde olursa olsun görüntülü görüşmesine karar verdi.

TAZMİNAT YOK

Mahkeme tarafların istediği maddi ve manevi tazminat taleplerini eşit kusurlu bulduğu gerekçesiyle reddetti. Mahkeme Nagehan Şaşmaz'ın istediği yoksulluk talebini ise ekonomik ve sosyal durumunu göz önüne alarak reddederken, Necati Şaşmaz’ın iki çocuğu için ayda 16 bin TL nafaka ödemesine hükmetti.

TARİKAT MERKAZİNE GÖTÜRÜLMESİN TALEBİNE RET

Sözcü'den Hayati Arıgan'ın haberine göre mahkeme ayrıca çocukların iddiaları doğrultusunda Necati Şaşmaz'ın çocuklarını tarikat merkezine götürmemesi konusunda Nagehan Şaşmaz'ın bir karar verilmesi konusundaki talebinin yargılanmanın esasına yönelik olmaması nedeniyle reddetti.

Siyasetcafe. com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.