'Neslihan Atagül, Kadir Doğulu'nun başkasına imam nikahı kıydığını biliyor' iddiası

'Neslihan Atagül, Kadir Doğulu'nun başkasına imam nikahı kıydığını biliyor' iddiası

Ekranların sevilen çifti Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu evliliğinde yaşanan flaş olay magazin dünyasına bomba gibi düştü.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti hakkında ortaya atılan iddiaların ardı arkası kesilmiyor. 2016 yılında nikah masasına oturan ünlü isimler başarılı oyunculuk performanslarının yanı sıra özel hayatlarıyla da sıklıkla gündeme geliyor. 

Ünlü çiftin hakkında son çıkan haberler hayranlarının canını sıkmış durumda. Şimdilerde Gecenin Ucunda dizisinde birlikte başrol oynayan Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül boşanıyor mu? Kadir Doğulu'nun başkasıyla imam nikahı kıydığı haberleri doğru mu?

Zaman zaman "imam nikahı" iddiaları ile gündeme gelen Kadir Doğulu bu kez fena yakalandı.

Kadir Doğulu'nun geçtiğimiz günlerde İzmir' Çeşme'de bir kadınla sarmaş dolaş çekilen görüntüleri sosyal medyaya bomba gibi düştü. 

Sosyal medyaya yansıyan flaş fotoğraflar sonrası Kadir Doğulu, 'ihanet' ve 'imam nikahı' iddialarını kesin bir dille yalanladı. Neslihan Atagül ve eşi tüm yaşananlara rağmen Kadıköy'de el ele görüntülendi.

Ortaya çıkan görüntüler sonrası Birsen Altuntaş'a konuşan ihanet ve imam nikahı iddialarını yalanlayan Kadir Doğulu, "Ben bu görüntüleri bu şekilde yayan kişinin benimle yakınlaşmak isteyen ama yakınlaşamayınca da bu şekilde davranan bir kişi olduğunu düşünüyorum. O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum. Benimle konuşmak isteyen herkesle sohbet ederim, bir müşkülü varsa dinlerim, yardımcı olmaya çalışırım. Bunun yerinin ve zamanının da bir önemi yok. Benim Neslihan'dan başka imam nikahlı eşim yok" ifadelerini kullandı.

Günlerdir sosyal medyanın gündeminden düşmeyen iddiayla ilgili Neslihan Atagül'ün yakın çevresine eşinin görüntüleri için "Gürültülü bir ortamda yapılan normal bir konuşma" dediği ve ihanet söylentisini önemsemediği öğrenildi.

Ancak bugün şoke eden bir gelişme yaşandı. Söylemezsem Olmaz programına bağlanan Onur Akay Neslihan Atagül'ün eşinden boşanma kararı aldığını ve Kadir Doğulu'nun imam nikahı kıydığını Neslihan'ın da bildiğini iddia etti. 

Kadir Doğulu'nun kayınvalidesi ile konuştuğunu ifade eden Akay, "Kesinlikle kızım boşanacak diyor. Bu Neslihan'ın aldığı bir karar. Annesi kızımın boşanmasını istiyorum" dedi.

Onur Akay, "Kadir Doğulu'nun imam nikahı yaptığı gerçek. Ankara ODTÜ'de okuyan bir kızla yaptı. Neslihan hepsini biliyor. "

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.