Netflix’in yeni Türk dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın detayları netlik kazanmaya başladı

Netflix’in yeni Türk dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın detayları netlik kazanmaya başladı

Charles King’in Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli ödüllü kitabından Elif Usman’ın senaryolaştırdığı dizinin yönetmenliğini Emre Şahin üstlendi.

Netflix, yerdi dizi atağını sürdürüyor. Pandemiye rağmen birçok yapım için sete çıkılıyor veya çekimler tam gaz devam ediyor.

Charles King’in Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli ödüllü kitabından Elif Usman’ın senaryolaştırdığı dizinin yönetmenliğini Emre Şahin üstlendi. Dizi 8 bölümlük bir mini dizi olacak.

Karga Seven Pictures tarafından Netflix için hazırlanan dizinin konusu:

Genç bir gazetecinin Pera Palas Oteli ile ilgili yazı yazması üzerine başlayan bir hikaye anlatılacak. Esra’nın bu yolculuğu sırasında Ulu önder Atatürk’e düzenlenen siyasi bir komplo da dizide yer alacak.

Otel hakkında yazı yazmak üzere görevlendirilen Esra, yanlışlıkla tarihi odalardan birinin 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu keşfeder. Esra bu kapıdan geçmişe doğru bir yolculuk yapar ve modern Türkiye’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e karşı düzenlenen siyasi bir komplonun ortasına düşer.

Artık kurnaz otel müdürü Ahmet ile birlikte Türkiye tarihinin akışını ve geleceğini korumak zorundadır. Ancak, Esra, İstanbul’un en çılgın kulübünün sahibi, yakışıklı ve gizemli Halit ile tanışır tanışmaz, 1919 İstanbul’unda hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını ve kimsenin aslında söylediği kişi olmadığını anlar.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.