Nihat Genç tek tek ifşa etmeye başladı; İşte FETÖ için kendini düzdürenler

Tarihte casusluk için kurulan çarpık ilişkileri anlatan Genç, Türkiye'de bunun örneğini FETÖ'cüler göstermiştir dedi.

Gazeteci Nihat Genç Youtube aracılığı ile yayınladığı konuşmasında birçok konuda önemli açıklamalarda ve iddialarda bulundu.

Öncelikle Netflix  ve birçok dijital yayına RTÜK kontrolü uygulanması konusuna değinen Genç; 


"Bu bir egemenlik sorunudur. Yurt dışından gelen bir ilaç vs olduğunda bile vergi koyuyorsun. Elbette bunu tartışacağız, bu da bir egemenlik sorunudur. Herşeyi yobaz gibi, sansür gibi kalıplarda algılamak bir sömürge aydınlığıdır. Batıdan ne gelirse güzel değildir. Sömürge ülkesi miyiz ki Batıdan gelen herşeyi olduğu gibi kabul edelim" dedi.

Bu ülkeye en büyük belayı FETÖ'cüler getirmiştir.


O yüzden Türk Milleti teyzakkuzdadır. Sen kalkıp vatansever diye teminat verirsen bu iyi birşey değildir. Yeni Çağ Gazetesinden Ahmet Takan konuyla ilgili çok ilginç bir yazı yazdı dedi ki;  Perinçek'çiler tasfiye oldu. Türkiye'de subaylarımıza kim Perinçekçi diyorsa bilinsin ki o FETÖ'cüdür. Bana bir Perinçek'çi subay göstersinler ben kendimi asarım.


Türkiye'de benim gördüğüm 10- 15 tane savcı vardır. Onların dışında şuan Türkiye'de cumhuriyete  bağlı kurumsal, vatansever diyebileceğim savcı yoktur. Bu Yaş'ta bunu gösteriyor. 

 

Tarihte casusluk için kurulan çarpık ilişkileri anlatan Genç, Türkiye'de bunun örneğini FETÖ'cüler göstermiştir dedi. Sözlerine şöyle devam etti;

 

"Fetöcüler hem kendilerini düzdürüyorlar, hem casusluk işleri yapıyorlar ve bununla da iftihar ediyorlar. Abdullah Gül'ler, Davutoğulları, Babacanlar, yola çıkmış geliyorlar. Star gazetesinde Ali Bayram kalktı Nazlı Ilıcak'ı övdü mesela. Normalde yasak Fetöcüyü övmek  ama yapıyorlar işte. 


Ahmet Taşgetiren'lerin yazdıklarına bakın. Siz kimlere kahraman diyorsunuz? Kimlerle iş yapıyorsunuz. Bu ülkeye kast etmiş, casusluk yapan fetöcüler bunlar. Bunlara vermediğiniz kalmadı, herşeyinizi veriyorsunuz.
pislik anlamıyla, doğru anlamıyla Netflix dizileri doğru, sizin hayatınızı anlatıyor. 

 

Siyasetcafe.com

 

 

İzlenme: 1461
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar