O isim Acun Ilıcalı’nın sevgilisi mi?

O isim Acun Ilıcalı’nın sevgilisi mi?

Geçtiğimiz aylarda sosyal medyada Çağla Altunkaya adlı bir kadınla görüntüleri sızan Acun Ilıcalı’nın günler sonra O Ses Türkiye programının yılbaşı çekimlerinde de bir araya gelmesi adı anılan kişinin Ilıcalı’nın sevgilisi olduğu iddialarını güçlendirdi

Geride bırakılan yıl içerisinde, sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde Acun Ilıcalı’yı adının daha sonradan Çağla Altunkaya olduğu anlaşılan sarışın bir kadınla görmüş ve bunun yeni bir ilişki başlangıcı olduğunu düşünülmüştü. Ancak Acun Ilıcalı cephesinden bu konuyla ilgili bir açıklama gelmemiş ve konunu üzeri kapanmıştı.

 

Herkes Acun Ilıcalı’nın 2020 yılına yalnız gireceğini düşünürken, Çağla Altunkaya’nın ‘O Ses Yılbaşı’ programının çekimlerinde oynarken görüldüğü bir video ekrana geldi. Herkes bu görüntünün ardından Ilıcalı’nın genç kadına aşkını ilan ettiğini ve ekrana verdiği görüntülerle ona jest yaptığını konuşmaya başladı.

 

KAFALARI KARIŞTIRAN İDDİALAR

 

Çağla Altunkaya’nın Instagram hesabına bakanlar onun Acun Ilıcalı’nın ortağı Esat Yontunç’un eşiyle birlikte çektiği son derece samimi selfieyi görünce genç kadının gerçekten de Ilıcalı ile bir ilişki içinde olabileceğini düşündü.

sd-min.jpg

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.