O parti yerel seçime katılmayacak

O parti yerel seçime katılmayacak

Flaş gelişme… Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlere 2.5 ay kala seçime katılmama kararı aldılar.

HÜDA PAR, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere katılmama kararı aldı.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Mahmut Şahin, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere katılmama kararı aldıklarını duyurdu.

HÜDA PAR’ın seçimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Avukat Mahmut Şahin, yerel seçimlere katılmayacaklarını ifade etti.

İşte konu ile ilgili Mahmut Şahin’in yaptığı açıklama:

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerle ilgili partimizin genel idare kurulu dün itibariyle bir karar vermiş durumdadır. Söz konusu kararın basın yoluyla kamuoyuna duyurulma görevi tarafıma verilmiştir.

Yaşadığımız seçim tecrübeleri ve teşkilatlarımızın mevcut durumu itibariyle yeni bir seçime girmenin teşkilatlarımızın tamamlanması konusunda maddi anlamda olumsuz etkilerinin olacağı kanaati hasıl olmuştur.

Genel idare kurulumuz uzun bir süreden beri yapmış olduğu istişareler neticesinde, daha etkili şekilde yolumuza devam etmek, bundan sonraki seçimlerimize daha güçlü girebilmek amacıyla; teşkilat, kadro ve eğitim alanlarına yoğunlaşmak için 31 Mart 2019 yerel seçimlerine girmeme kararı almıştır."

huda.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.