O Ses Türkiye'de unutulmayacak anlar

O Ses Türkiye'de unutulmayacak anlar

O Ses Türkiye'nin 7. bölümünde sırayla sahneye çıkan iki sevgili Gürsu ve Özgül başta Acun Ilıcalı ve jüri üyeleri olmak üzere stüdyoda herkese sıra dışı anlar yaşattı. Yarışmanın tarihinde ilk kez iki sevgili de dört jüri üyesini de döndürmeyi başardı.

5 yıldır birlikte olan iki başarılı yarışmacı hikayeleriyle herkesi derinden etkiledi.


Athena’nın ‘Serseri Mayın’ şarkısıyla başarılı bir performans sergileyen Gürsu Çavuşoğlu bütün jüri üyelerini kendine döndürmeyi başardı. Jüri üyelerinin takımlarına kazandırabilmek için savaştığı Gürsu'yu isteyen Seda Sayan, bloklandı ve rekabetin dışında kaldı. Gürsu Çavuşoğlu dört jüri üyesi arasında seçimini Hadise’den yana kullandı.

 

Acun Ilıcalı Gürsu Çavuşoğlu'ya dönüp, “Söylemek istediğin başka bir şarkı var mı” deyince, genç şarkıcı ‘Haydar Haydar’ şarkısını okudu.

O Ses Türkiye sahnesinde Gürsu’nun ardından performansını sergileyen Özgül Özay, ‘Spente Le Stelle’ şarkısını seslendirdi. Özgül Özay, performansıyla tüm jüri üyelerini döndürmeyi başardı.Hadise, Özgül'ü takımına kazandırmak için Gürsu kozunu kullanmak istedi ancak Murat Boz buna engel oldu ve Hadise'yi blokladı.

 

Özgül Murat Boz’u seçerek onun takımına gitti.

Sahnede iki sevgilide birbirine samimi itiraflarda bulundu. Özgül, Gürsu’nun şarkıcılıkta çok iyi yerlere geleceğine baştan beri hep inandığını söyledi. Gürsu ise Özgül’ün de yarışmaya devam etmesinden dolayı ne kadar memnun olduğunu söyledi. Daha sonra tüm stüdyoda duygusal anlar yaşandı.

İki sevgili sonrasında birlikte düet yaparak Sezen Aksu'nun ‘Bile Bile’ isimli şarkısını söylediler. Söyledikleri bu şarkı ile herkesi duygulandıran ikili O Ses Türkiye’ye farklı takımlarda devam ediyor.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.