O Ses Türkiye’nin şampiyonundan ilk single

O Ses Türkiye’nin şampiyonundan ilk single

O Ses Türkiye’nin son şampiyonu Alkan Dalgakıran, ilk şarkısı ‘Bebek’i video klibiyle birlikte Universal Müzik Türkiye etiketiyle dinleyicilerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor

O Ses Türkiye’deki ilk performansıyla dikkatleri üzerine çeken ve yarışmanın favorilerinden olan Alkan Dalgakıran, Seda Sayan’ın takımında başarılı performansını sürdürerek şampiyonluğa ulaştı. Alkan, Acil Servis grubunun ‘Bebek’ şarkısını yarışmada seslendirmiş ve büyük beğeni toplamıştı.

 

Sözleri ve bestesi Orhan Yolsal ve Sami Ertan Kızıltan ikilisine ait olan şarkının düzenlenmesini Safa Hendem üstlendi.

 

Alkan Dalgakıran Kimdir?
 

1994 yılında Yalova’da doğdu. Yalova Lisesi’nden mezun olduktan sonra üniversite eğitimi için Bursa’ya taşınan Alkan, eğitim hayatını Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde tamamladı. 13 yıllık bir basketbol kariyeri bulunan Alkan, üniversite eğitimine odaklanmak için basketbolu bıraktı. Bu esnada üniversitenin müzik topluluğuna kaydoldu, davul eğitimi aldı ve amatör bir grupta çalmaya başladı.

 

Davul çalarken vokale eşlik ettiği bir sırada yeteneğinin fark edilmesiyle birlikte farklı bir gruplardan vokallik teklifi de alan Alkan’ın şarkı söyleme hayatı başlamış oldu. Trafik adlı grubuyla beş yıl boyunca Bursa, Antalya Eskişehir ve Çanakkale, Yalova gibi şehirlerde düzenli olarak sahne alan Alkan, grubun dağılmasının akabinde O Ses Türkiye’ye başvurdu ve yarışmaya kabul edildi. O Ses Türkiye’deki ilk performansıyla yarışmaya damga vuran Alkan, Seda Sayan’ın takımında şampiyonluğa kadar ulaştı. Şampiyonluk sonrası ilk single’ı olan Acil Servis cover’ı Bebek’i Universal Müzik Türkiye etiketiyle yayımladı.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.