Oğlunu dolandırdı mı? CZN Burak'ın babasından şok sözler

Oğlunu dolandırdı mı? CZN Burak'ın babasından şok sözler

CZN Burak ismiyle tanınan ünlü şef Burak Özdemir, babasıyla mahkemelik oldu. Özdemir, babası tarafından dolandırıldığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Ünlü fenomenin babası İsmail Özdemir iddialar sonrası açıklama yaptı.

CZN Burak ismiyle tanınan ünlü şef Burak Özdemir, babasıyla yaşadığı anlaşmazlıkla gündeme geldi. Ünlü şef babasıyla mahkemelik oldu. Babası tarafından dolandırıldığını iddia ederek suç duyurusunda bulunan ünlü şef, garajındaki lüks araçları satarak yeni açacağı mekanı için sermaye yaptı.

Hataylı olan CZN Burak'ın deprem bölgesine yaptığı yardımlar nedeniyle babasıyla ters düştüğü öğrenilmişti. Özdemir'in babasını dolandırıcılık yapmakla suçlamasının ardından ünlü şefin babaı İsmail Özdemir'den açıklama geldi. Baba Özdemir'in sözleri şoke etti.


''YARDIMLARI REKLAM İÇİN YAPTI!''


İddiaların ardından baba İsmail Özdemir Kanal D habere konuştu.

 

CZN Burak'ın babası açıklamasında iddiaları yalanladı ve şunları söyledi:


"Hiç alakası yok dolandırmayla... Deprem bölgesindeki yardımları da hep reklam için yaptı içinden gelerek yapmadı. Annesinin genlerini almış babaya karşı düşmanlık ediyor. Sosyal medyasını da ben sağladım, 2 sene öncesine kadar Burak diye bir şey yoktu..."

 

ANNESİ RÜŞVETTEN CEZA ALMIŞTI


'CZN Burak' olarak tanınan işletmeci Burak Özdemir'in annesi Didem Bozbura'nın yargılandığı 'irtikap' (kamu görevinde yalan söyleme, hile yapma) davasında karar çıktı. Didem Bozbura, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nde rüşvet aldığı iddiasıyla 2 yıl 7 ay ceza almıştı.


Siyasetacafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.