Oktay Kaynarca'dan takipçisine sert cevap: Cahil!

Oktay Kaynarca'dan takipçisine sert cevap: Cahil!

Geçtiğimiz cumartesi günü ekrana gelen İbo Show'da "Ben Türkiyeliyim" açıklamasını yapan Oktay Kaynarca, Instagram'dan kendisine "Malatyalı olduğunu inkar eden bir Malatyalı yazık" diyen takipçisine cevap verdi.


9 yıl aradan sonra ekranlara geri dönen İbrahim Tatlıses, İbo Show'un son bölümünde Oktay Kaynarca, Zara, Oya Başaran ve Yılmaz Vural'ı ağırladı. Programda samimi açıklamalarda bulunan Kaynarca "Ben Türkiyelim" deyince bir takipçisi tepki gösterdi.

"MEMLEKETİMİ NİYE İNKAR EDEYİM CAHİL"

 

Kaynarca'nın açıklamasının ardından Instagram'dan yorum yapan bir kullanıcı "Malatyalı olduğunu inkar eden bir Malatyalı yazık" dedi. Aslen Malatyalı olan ve hayatının bir kısmında Elazığ'da bulunan Kaynarca, sosyal medyada yapılan yoruma yanıt vererek "Bak ben genelde bu tür saçmalamalara cevap yazmıyorum ama görüyorum ki birkaç kendini bilmez de senin gibi abuk sabuk yorumlar yapmış. Ben memleketimi niye inkar edeyim a cahil? Bas bas gururla bağırıyorum baba memleketim Malatya diye ve ailemin diğer üyelerinin de kökeninin neresi olduğunu… Ama asıl önemlisi 'ben Türkiyeliyim' diyorum. Daha ne söylememi istiyorsun mesela anlamadım? Anladın Hemşerim?" dedi.

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.