Olaylı bir şekilde boşanan Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser barıştı

Olaylı bir şekilde boşanan Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser barıştı

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı, 2020 yılının Eylül ayında boşandığı eski eşi Mustafa Can Keser barıştı.

Sihirli Annem'deki Tuğçe rolüyle hafızalarda yer edinen 28 yaşındaki eski oyuncu Damla Ersubaşı, olaylı bir şekilde boşandığı eski eşi ve kızlarının babasıyla yeniden aşk yaşamaya başladı.

Ersubaşı, 2016 yılında hayatını birleştirdiği ve ihanet iddialarıyla gündeme gelen eşi Mustafa Can Keser'i affetmiş, evliliğini devam ettirme kararı almıştı. Fakat evliliklerindeki sorunları aşamayan çift ayrılmayı tercih ederek 2020 yılının Eylül ayında 20 dakika içerisinde tek celsede boşanmışlardı. İkili ayrılık gerekçesi olarak fikren ve ruhen anlaşamadıklarını söylemişlerdi.

 

ESKİ EŞLER YENİDEN BİRLİKTE


Boşandıktan sonra adı mimar Melisa Çallı ile aşk dedikodularına karışan 2 çocuk babası Mustafa Can Keser, eski eşi Damla Ersubaşı ile yeniden barıştı. Daha önce 'Barışmadık, çocuklarımız için görüşüyoruz' diyen çift ayrılığa dayanamadı. Yeniden mutlu bir birliktelik sürdüren çift sosyal medyada birlikte paylaşımlarda bulunuyor, el ele karelerini Instagram'dan yayınlıyor ve yorumlarda ise birbirlerine övgüler yağdırıyorlar.

Oyunculuğu bırakan ve son zamanlarda kendi kozmetik markasını yaratan Ersubaşı'na 606 bin takipçili Instagram hesabında çok sayıda takipçisinden 'Bir daha ayrılmayın' şeklinde yorumlar yağıyor. Son olarak Ersubaşı'nın paylaştığı fotoğraf karesine eski eşi kalp emojileri koydu, Ersubaşı da aynı şekilde eski eşine karşılık verdi. Eski eşler böylelikle aşklarını sosyal medyadan gözler önüne bir kez daha serdi. 

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.