Onazi’den şampiyonluk açıklaması

Onazi’den şampiyonluk açıklaması

Trabzonspor’un Nijeryalı orta saha oyuncusu Onazi şampiyonluğa ilişkin konuştu. İşte ayrıntılar;

Bordo-Mavili takımın sezon başında göndermek istediği fakat son anda transferinden vazgeçilen Onazi oynadığı futbol ile göz doldurmaya devam ediyor.

Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın takımın başına geçmesiyle birlikte 90 dakika sahada kalan Onazi, son 3-4 haftadır oynadığı futbol ile orta sahanın vazgeçilmez oyuncusu oldu. Özellik Sosa ve Kucka gibi yıldız isimleri kesen Onazi, devre arasında da takımda tutulacak isimler arasında yer alıyor.

ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ

Şampiyonluk açıklaması yapan yıldız futbolcu Onazi, “Tabii ki şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk imkansız değil ama çok iyi gitmedik. Halen daha şampiyon olabilecek kalitemiz ve gücümüz var. Yeni hocamız geldi. Hocamızla beraber yeni bir sistem oturtuyoruz. Sonuçlarda düzelme var. Şampiyonluk biraz zor gibi gözüküyor ama henüz ilk yarının bitmediği bir ligde imkansız değil, yapabiliriz. Biz böyle oynamaya devam edersek, puanlar alırsak, çok da fazla puan farkı olmadığı sürece neden olmasın. Hepimiz aynı şekilde konsantre olursak ve mücadele edersek şampiyonluk olabilir. Böyle devam etmemiz ve maçlarımızdan 3 puanla ayrılmamız gerekiyor. Herkesin destek olması lazım. Taraftar ve medya hep birlikte olursak bunu başarabiliriz” diye konuştu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.