Onu Kıvrak’tan şok açıklama: Futbolu bıraktım

Onu Kıvrak’tan şok açıklama: Futbolu bıraktım

Trabzonspor ile yollarını ayıran kaleci Onur Recep Kıvrak futbolu bıraktığını açıkladı. İşte detaylar;

Bordo – Mavili Kulübün karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshettiği Onur Kıvrak, futbolu bırakma kararı aldı.

Karşıyaka’dan Trabzonspor’a transfer olan 12 yıl Bordo – Mavili formayı giyen ve şampiyonluk yaşayan Onur Recep Kıvrak, Karadeniz Gazetesi'ne çok özel açıklamalarda bulundu ve çarpıcı ifadeler kullandı.

Yeni Malatyaspor maçının ardından kadro dışı bırakıldıktan sonra hakkında yalan yanlış şeyler yazıldığını ifade eden Onur Kıvrak, “Paracı olsam ve hakkım olanda ısrarcı olsaydım serbest kalacaktım. Paramı da çatır çatır alacaktım. Trabzonspor'a transfer yasağı gelecek, belki de 2 yıl transfer yapamayacaktı” ifadelerini kullandı.

‘Bana ödeyecek paraları yoktu’ diyen Onur, Trabzonspor’un zor durumda kalmaması için her şeyi sineye çektiğini ve kendisine önerilen şartları kabul ettiğini, Trabzonspor’da 12 yılının geçtiğini 6 yıl kaptanlık yaptığını söyledi.

‘Artık bir daha bu şehre dönmemek üzere İzmir'e gidiyorum’ diyen Onur Kıvrak, "Trol hesaplarla sosyal medyadan üzerime saldırıldı ancak Trabzonspor'a olan sevdam yüzünden bunların hepsini önemsemeyip bir kenara attım. Çok yıpratıldım" dedi.

FUTBOLU BIRAKIYORUM

İşte Onur Kıvrak’ın o açıklaması:

“Tesislerde rahmetli Dozer Cemil'in bir sözü asılı. Diyor ki, 'Ben Trabzonspor'un takım kaptanıyım. Gerekirse futbolu bırakırım ama başka bir takımın kaptanının arkasında sahaya çıkmam.' Bu söz benim düsturumdur. Artık benim için bu iş bitti. Futbolu bırakıyorum. Ailemin de kararı bu yönde. Herkes hakkını helal etsin."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.