Ortalığı yakıp yıkan gerçekler

Ortalığı yakıp yıkan gerçekler

2 Şubat akşamı 8.bölümüyle seyircisiyle buluşacak ‘Güvercin’ dizisinde Kenan’ın hayatını tepetaklak eden gerçekler bir bir ortaya çıkıyor.

Kenan süt annesi bildiği İsmihan’ın gerçek annesi olduğunu, Kevsa’nınsa kendisini hiçbir zaman sevmediğini öğrenmiştir.  Bütün yaşamının bir yalan olduğunu öğrenen Kenan, artık hayatını başka bir yerde sürdürmeye karar vermiştir. Kenan Zülüf’ten kendisiyle birlikte gelmesini istemiş, ama Zülüf evliliklerinin bir töre evliliği olduğunu, ailesini geride bırakıp gelemeyeceğini söyleyerek onun teklifini reddetmiştir.

Kenan bütün bu karmaşık duygularla İstanbul’a, oradan da yurt dışına gitmek üzere yola koyulur. Zülüf içi parçalanarak eve dönerken Kenan’ın yaşadıklarını öğrenip onun neden her şeyi geride bırakıp gitmek istediğini anlar. İsmihan hakkında öğrendiği başka bir gerçekle, Zülüf’ün üzerine büyük bir sorumluluk binecek ve çok önemli bir karar vermek zorunda kalacaktır.

 

DERTLER BİTMİYOR

 

Kenan’ın gidişiyle Kevsa yıllardır beklediği ve istediği hayale nihayet ulaşmış, giderken de bütün işleri Ökkeş’in üzerine bıraktığını öğrenmiş ve rahatlamıştır. Ancak şimdi, Ökkeş’i bir pavyon kadını olan Nimet’ten uzaklaştırmak, artık ittifak halinde olmadığı Celil’den gelecek tehditleri savuşturmak gibi dertlerle uğraşmak zorundadır.

 

 

Bedir İse Kenan’ın kendisine söylediklerinden sonra altınları evine koyduran ve kendisini tehdit eden kişinin Kevsa olduğundan neredeyse emindir. Hiç beklemediği bir anda karşısına çıkan biri, Bedir’in bütün bu açmazlardan çıkmasına yardımcı olabilecek midir? Acaba artık vicdan azabıyla kavrulan Kasım’sa gerçekleri söylemeden durmayı başarabilecek midir?

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.