Ortaya çıkan ses kaydının ardından Necati Şaşmaz'ın avukatından ilk açıklama

Ortaya çıkan ses kaydının ardından Necati Şaşmaz'ın avukatından ilk açıklama

Kurtlar Vadisi dizisindeki Polat Alemdar rolüyle tanınan Necati Şaşmaz'a ait olduğu ileri sürülen bir ses kaydı ortaya çıkmış ve oyuncunun babasının kuzenine seçilmiş insan olduğunu anlatarak "Ben maalesef seçildim" dediği iddia edildi.

Bir süredir mehdilik iddialarıyla gündemden düşmeyen başarılı oyuncu Necati Şaşmaz'a ait olduğu konuşulan bir ses kaydı magazin gündemine bomba gibi düştü. Söz konusu ses kaydında Şaşmaz'ın kendisinin seçilmiş kişi olduğunu söylediği ileri sürüldü.

"BEN MAALESEF SEÇİLDİM"

 

Gazeteci İsmail Saymaz'ın yayınladığı ses kaydında Şaşmaz'ın kuzeni olduğu öne sürülen kişiye "Ben maalesef seçildim" dediği duyuluyor. Şaşmaz'ın söylediklerini pek tasvip etmediği gözlenen kuzeni ise "Psikolojik bir şey varsa ne olacak? Öyle zannediyorsun ama öyle değilse ne olacak? Bir psikoloğa görün" önerisinde bulunuyor.

"SES KAYDI GERÇEKDIŞI"

Gündeme bomba gibi düşen ses kaydının ardından Necati Şaşmaz'ın avukatından açıklama geldi. Basın açıklamasında, "Bu kayıt mahkeme doyasında sunuldu. Biz bunun daha sonradan oluşturulmuş gerçek dışı bir kayıt olduğunu belirttik. Kesinlikle bu kaydı kabul etmiyoruz" denildi.

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.