Osman Yusufoğlu, 1 ton ayçiçeği ve 1 ton buğday karşılığında transfer oldu

Osman Yusufoğlu, 1 ton ayçiçeği ve 1 ton buğday karşılığında transfer oldu

Çanakkale’de 2. Amatör Ligi B Grubu takımlarından Bolayır Gençlikspor, 32 yaşındaki Osman Yusufoğlu’nu, 4 bin 500 TL değerinde sanal para, 1 ton buğday ve 1 ton ayçiçeği karşılığında transfer etti.

Amatör lig takımlarından Bolayır Gençlikspor, orta saha oyuncusu Osman Yusufoğlu’nu 1 ton ayçiçeği, 1 ton buğday ve 4 bin 500 TL değerinde sanal para (Ethereum) karşılığında kadrosuna kattı. Otoyol projesinde çalışmak üzere Gelibolu’ya gelen Osman Yusufoğlu, sanal paradan ziyade ayçiçeği ve buğdayın kendisini cezbeden teklif olduğunu ifade etti.

DHA’da yer alan habere göre, Çanakkale’nin Gelibolu İlçesi’ndeki Bolayır Gençlikspor Kulübü, futbol tarihinin en ilginç transferlerinden birine imza attı. Asıl mesleği inşaat teknikerliği olan ve 10 yıldır amatör liglerde top koşturan Osman Yusufoğlu, bir sene önce Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe otoyol projesinde çalışmak üzere Bursa’dan Gelibolu’ya geldi. Evli ve 1 çocuk babası Yusufoğlu, Bursa Görüklü İpekspor’dan lisansını aldı. Boşta kalan futbolcuya Bolayır Gençlikspor’un 2’nci Başkanı Bayram Koç transfer teklifi yaptı.

osman-yusufoglu.jpg

Bayram Koç, 1 yıllığına transfer etmek istedikleri Yusufoğlu’na 1 ton ayçiçeği, 1 ton buğday ve 4 bin 500 TL’lik sanal para teklif etti. Teklifi ilginç bulan Yusufoğlu, ikişer ton ayçiçeği ve buğday istedi. Yapılan görüşmeler neticesinde Yusufoğlu ilk teklifi kabul etti.

Futbol kariyerine Bursa’da başladığını söyleyen Osman Yusufoğlu, iş için Gelibolu’ya geldiğini ve buradan güzel bir teklif aldığını belirtti. Teklifi kabul etmesinin imkansız olduğunu dile getiren Yusufoğlu, sanal paradan ziyade ayçiçeği ve buğday teklifinin kendisini cezbettiğini açıkladı. 

Bolayır Gençlikspor Kulübü 2’nci Başkanı Bayram Koç ise Türkiye’de bir ilk olması için köyün geçim kaynağı ayçiçeği, buğday ve sanal para teklif ettiklerini, oyuncunun da kabul ettiğini söyledi. 

Bolayır Gençlikspor, bu sezon ilk 2 maçında 1 galibiyet, 1 de mağlubiyet aldı. 7 takım arasında 5’inci sırada yer alan Bolayır Gençlikspor’da, yeni transfer Osman Yusufoğlu’nun da bu maçlarda forma giydiği belirtildi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.